Van vajon kiskapu egy kismamának? Segítség!
Figyelt kérdés
Sajnos, a koronavírus miatt, az előző munkahaelyem megszűnt. Nem rég szereztem is új állást, viszont állapotos lettem, amit az első munkanapom elötti napon tudtam meg. Autoimmun betegségem miatt, veszélyeztetett leszek, így még a próbaidőm se fog lejárni. Tud valaki valami kiutat? 100%, hogy kirugnak majd ha bejelentem? Nincs semmi megoldás?
Előre is köszönöm!
A nemtetsző kommenteket törlöm!
2020. nov. 11. 15:52
11/14 A kérdező kommentje:
Nem én döntöm el, hogy kibirom-e, hanem az orvos fogja majd elmondani, hogy mit ajánl. Nyilván, ha nem ajánlja és kiír veszélyezettnek, akkor nem fogok dolgozni menni és nem is fog érdekelni semmilyen kiskapu, mert csak a baba érdekel. (pénzügyi háttér megvan munkahely nélkül is, de én szeretnék majd visszamenni dolgozni a céghez)
2020. nov. 11. 18:18
12/14 anonim válasza:
Nekem pl.még az nem világos, hogy ha létezik próbaidőd határozott vagy határozatlan a munkaviszonyod lesz? Ha határozott, akkor mennyi idős szerződés?
13/14 A kérdező kommentje:
Határozatlan lenne a szerződés , 3 hónap próbaidővel.
2020. nov. 12. 08:43
14/14 B.egyedi válasza:
Étterem vezetőként tudsz főzni is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!