Diplomámat írom januárban végzek. Februártól nem jár neki?
Szeptembertől jár bölcsibe kislányom. Sajnos a tanulói jogviszonyom lejár jan végén diplomával.. Februártól kirakhatják? 4 hónapos terhes vagyok, tehát pár hónapra nem keresek melót. Férjem dolgozik. Állítólag vannak várólistán a helyére,de én megpróbáltam volna elhelyezkedni(talán sikerül) 4 órásban, vagy itthon dolgozok, de így esélytelen lesz, ha kirakják :(
van erre vmi kiskapu?
Van kiskapu vagy nincs, járt más is így?
válaszoló, nem a felvevésről van szó, hanem megoldható-hogy ne "félidőben" rakják ki a lányom.
"ez így oké, de azért nem ártott volna, hogy dolgozzak én is."
Ennyi erővel az sem ártott volna, hogy stabil élethelyzetre, meggondoltan potyogtasd a gyerekeket :)
örülök,hogy így jellemezed, hogy"potyogtasd" úgy,hogy nem is ismertek.....kár volt kiírnom mindenki abba tud belekötni ami nem is kérdés.
olyan "világban" élek, ahol nem a gyerekem nagyanyja akarok lenni és nem 35 évesen gondolkodni,hogy ideje lenne szülni úgy 2-3 gyereket még 5 év alatt....ennyi.
mellesleg: gyeses kismamák "akciósak" munkáltató szempontjából
stabil anyagi helyzet: mire stabil anyagi helyzete lesz egy embernek addig gondolkodhat azon,hogy inkább örökbe fogad.
Elmondhatom,hogy megnyugodhat mindenki, mindene megvan a gyerekeimnek :D, attól,hogy Férjem dolgozik, még meg tudunk élni és mindene megvan a lányomnak. Sajnos ki kell bírnia majd iphone telefon nélkül majd a tinédzser korát kb. ennyi "hiánya" lesz. (irónia-nehogy valaki félreértse, nem vagyok kütyü párti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!