Diplomámat írom januárban végzek. Februártól nem jár neki?
Szeptembertől jár bölcsibe kislányom. Sajnos a tanulói jogviszonyom lejár jan végén diplomával.. Februártól kirakhatják? 4 hónapos terhes vagyok, tehát pár hónapra nem keresek melót. Férjem dolgozik. Állítólag vannak várólistán a helyére,de én megpróbáltam volna elhelyezkedni(talán sikerül) 4 órásban, vagy itthon dolgozok, de így esélytelen lesz, ha kirakják :(
van erre vmi kiskapu?
valaki tudna a kérdésemre is válaszolni? mert ti aztán biztos tökéletesek vagytok.....úgy látszik luxus cikk 2 gyerek a mai világban....röhej, hogy ezen az oldalon csak cseszegetni tudják egymást az emberek....
kösz a nagy segítséget....bár a kérdésemre senki se válaszolt, hogy meg lehet-e oldani, vagy van-e kiskapu
Diplomad lesz, de annyi empatia nem szorult beled, hogy a te gyereked akar otthon is lehetNE! Irod, hogy lennenek a helyere! Mastol veszed el a helyet.
Dolgozni mar ugysem fogsz.
Na igen, saját magadnak mondasz ellent több ízben is.
A kérdés leírásánál még te magad írtad, hogy "4 hónapos terhes vagyok, tehát pár hónapra nem keresek melót."
Aztán mégis írod, hogy megpróbáltál volna elhelyezkedni.
Aztán meg már hirtelen az lett a szempont, hogy jól érzi magát a bölcsiben, meg ott jobban eszik. Csak mentegeted magad, mert neked marhára kényelmes így, hogy bölcsizik a gyerek. Csak ilyen hozzáállással tényleg kár volt a tesó.
Inkább vennéd ki, és kihasznáhatnád, hogy tudsz még vele eleget foglalkozni. Később már úgy sem fog menni, és őt is meg fogja viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!