Enikő, Karina vagy Laura?
Melyiket adjuk?
Nem szeretnék olyat amiből 15 van játszóterenként :(
Enikő nem tetszik. A KŐ miatt a végén. Mostanában viszont nem adják olyan sűrűn.
Laura nem szimpatikus név, ráadásul most felkapták nagyon.
Egyértelműen Karina. Ritka, különleges, jól lehet becézni.
A Karina nem tetszik, de nyilvánvalóan ritka.
Laura az én nevem is, de én nem adnám a gyerekemnek, viszont nem tudom, merre laktok, de én magamon kívül 1 Laurát ismerek, másoktól viszont azt hallom, hogy gyakori név.
Az Enikő nekem személy szerint tetszik, de nem adnám a gyerekemnek egy kellemetlen személy miatt :D De ezen kívül semmi gond nincs vele, szerintem szép név, és azt hiszem 2 Enikőt ismerek, így nem mondanám gyakorinak.
szia
szerintem Karina legyen az nagyon szép név és ritka is nekem a Laura is tetszik de az elég gyakori név!
Enikő nekem nem tetszik
Nekem van egy Karina nevű tanítványom, gyönyörű kislány, én is adnám ezt a nevet a babámnak, de a páromnak sajnos nem tetszik. :)
A Laura is szép név!
Nem akarok senkit megbántani, de nekem az Enikő nem tetszik. Én persze emberekhez kapcsolok neveket, de a két Enikő közül, akiket ismerek, mindkettő nagyon gáz, szóval én csak ehhez tudok viszonyítani.
Szóval én a Karina nevet adnám, de persze függ a keresztnévtől.
Laura-felkapott nagyon, itt minden 3. lányt így hívnak.
Enikő-nekem nem teszik
Karina-szép és ritka név
feltéve, ha a vezetéknév nem k-ra végződik, vagy azzal összeillik.
12:18-as vagyok, majd írj, hogy mi lett a kicsi neve,jó? Szerintem mindenki kíváncsi rá.
Enyém,ha kislány,Kitti,ha fiú,Bendegúz lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!