Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Maja vagy Laura? Számmisztikár...

Maja vagy Laura? Számmisztikára lehet adni?

Figyelt kérdés

Maja a számmisztikában: A nagy küzdő. Hirtelen haragú, bátor, erős akaratú, vakmerő. Viszályok közt élhet. Rosszul tűri a kritikát. Kitűnő szervező, vezető, rosszul alkalmazkodik, mint beosztott. Szeretetért bármire képes. A 9 mágikus szám, melynek hatása alatt születni meglehetős szerencse.

Laura: Vonzó, kellemes, szeretetre méltó. Szívélyessége, otthon- és családszeretete egyaránt kedveltté teszi. Számára első a család. Kerüli és elsimítja a viszályokat. Erős a kultúra iránti vágya és szépérzéke.Mindhalálig küzd igazáért és szeretteiért. Romantikus, bőkezű.

2010. júl. 25. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha már így áll a dolog, ahogy leírtad, akkor inkább már Laura.
2010. júl. 25. 22:15
 2/13 anonim ***** válasza:

Én nem adnék a számmisztikára.

De a két név közül a Laura jobban tetszik (ha érdekel a véleményem).

2010. júl. 25. 22:18
 3/13 eszo ***** válasza:
Nekem is a Laura tetszik jobban..meg a leírtak is szimpibbek róla..
2010. júl. 26. 07:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Én se tartom olyan fontosnak a számmisztikát.Az emberek sok mindent magyaráznak ezzel, de lehet, hogy csak kitaláció.Mi a Lívia nevet fogjuk neki adni, sajnos elég negatív a jelentése, de mi ezzel se foglalkozunk.Nem ezek alapján döntünk.A 2 név közül szerintem is szebb és jobb a Laura.A Maja engem a Maja a méhecske rajzfilmre emlékeztet.Én nem adnám a lányomnak.De ezt Nektek kell eldöntenetek.
2010. júl. 26. 07:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de én nem adnék a számmisztikára! Főként azért nem, mert Laura az unokatestvérem, és semmi, de semmi nem igaz rá abból, amit itt leírtál a Laurákról.

Egy rossz természetű, undok, nagyképű kis béka. Nem szép ilyet írni rokonról, de sajnos ilyen.

Én egyik gyerekemnél sem néztem számmisztikát.

A Maja kedvesebb számomra, szebb a hangzása is.

2010. júl. 26. 09:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. A számmisztikában a vezeték- és keresztnév kell ahhoz, hogy pontos legyen. Beírtam és úgy jöttek ki a fentiek. [link] ezen az oldalon néztem.
2010. júl. 26. 13:03
 7/13 A kérdező kommentje:
Ja és én több ismerősömnek a vezeték és keresztnevét beírtam és valóban olyan tulajdonságokat hozott ki ami rájuk jellemző.:-) Furcsa dolgok ezek...
2010. júl. 26. 13:04
 8/13 anonim ***** válasza:

sztem maja. nekem a laura olyan név mintha beleharapnék egy jól megtömött szaftos hamburgerbe...

bocsi de ez egy véleményt mondó oldal.

2010. júl. 28. 16:58
 9/13 anonim ***** válasza:
A kislányomat Majának hivják a számmisztikás leirásodból egydül az erős akarat ami jellemző rá,de gyereknek én is az voltam..szóval szerintem nem a számmisztikától függ,hanem attól h. nektek melyik név tetszik jobban.:)
2010. júl. 28. 17:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség ez a számmisztika, én most beírtam a nevem, és a nagy része tiszta baromság, egyáltalán nem jellemző rám.

Én is Laura vagyok :) Amit itt leírtál, az eléggé jellemez, de én akkor sem ez alapján választanék. Nem rajongok túlságosan a nevemért, de inkább a Laurát ajánlanám, a Maja nekem nagyon nem jön be.

2010. júl. 28. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!