Maja vagy Laura? Számmisztikára lehet adni?
Maja a számmisztikában: A nagy küzdő. Hirtelen haragú, bátor, erős akaratú, vakmerő. Viszályok közt élhet. Rosszul tűri a kritikát. Kitűnő szervező, vezető, rosszul alkalmazkodik, mint beosztott. Szeretetért bármire képes. A 9 mágikus szám, melynek hatása alatt születni meglehetős szerencse.
Laura: Vonzó, kellemes, szeretetre méltó. Szívélyessége, otthon- és családszeretete egyaránt kedveltté teszi. Számára első a család. Kerüli és elsimítja a viszályokat. Erős a kultúra iránti vágya és szépérzéke.Mindhalálig küzd igazáért és szeretteiért. Romantikus, bőkezű.
Én nem adnék a számmisztikára.
De a két név közül a Laura jobban tetszik (ha érdekel a véleményem).
Ne haragudj, de én nem adnék a számmisztikára! Főként azért nem, mert Laura az unokatestvérem, és semmi, de semmi nem igaz rá abból, amit itt leírtál a Laurákról.
Egy rossz természetű, undok, nagyképű kis béka. Nem szép ilyet írni rokonról, de sajnos ilyen.
Én egyik gyerekemnél sem néztem számmisztikát.
A Maja kedvesebb számomra, szebb a hangzása is.
sztem maja. nekem a laura olyan név mintha beleharapnék egy jól megtömött szaftos hamburgerbe...
bocsi de ez egy véleményt mondó oldal.
Szerintem hülyeség ez a számmisztika, én most beírtam a nevem, és a nagy része tiszta baromság, egyáltalán nem jellemző rám.
Én is Laura vagyok :) Amit itt leírtál, az eléggé jellemez, de én akkor sem ez alapján választanék. Nem rajongok túlságosan a nevemért, de inkább a Laurát ajánlanám, a Maja nekem nagyon nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!