Mi a véleményetek a KARINA névről?
Figyelt kérdés
Ez is olyan felkapott Nektek mint a Hanna, az Emma és társaik?! Túl puccos, vagy milyen? Gondolkodunk rajta ugyanis a férjemmel ezért kérdezem.2011. szept. 22. 21:21
1/11 anonim válasza:
Szerintem végülis szép név. Én nem adnám, mert nekem mások a kedvencek, de ha nektek tetszik, akkor adjátok. Nem hinném hogy olyan gyakori.
2/11 anonim válasza:
Én csak azért nem adnám a gyerekemnek, mert én is ezt a nevet viselem, kicsit necces lenne így. Egyébként imádom :)
3/11 anonim válasza:
Nagyon szép név!Kedvencek között van de mostanában egyre felkapottabb!
4/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem puccos. Egyedi és különleges név... :)
5/11 anonim válasza:
Szép név. Egyébként olasz (Carina) és azt jelenti csinos :)
6/11 A kérdező kommentje:
akkor nem teszitek egy kategóriába a Shanell, Samanta, Ketrin és hasonlós "csodás" nevekkel?!!
2011. szept. 22. 21:37
7/11 anonim válasza:
Nekem tetszik. Eddig kivétel nélkül minden Karina, akivel találkoztam, kis szöszi volt. (Nevessetek ki ha akartok XD) Most néztem egy animét, amiben így hívták az egyik lányt (szintén szöszi).
8/11 anonim válasza:
Családban van Karina. Elsőre idegenkedtem tőle, de mára megszoktam. Teljesen normális név, még az is lehet, hogy elgondolkodnék rajta, ha nem lenne a családban. Ha tetszik, miért ne?
9/11 anonim válasza:
Az én környezetemben abszolút nincs ilyen nevezetű, szerintem egyáltalán nem tömegnév, nekem nagyon tetszik. És mit szólsz a Nerina névhez? Nagyon ritka név, hasonlít a Karinához de még is finomabb, lágyabb hangzású.
10/11 Karina0 válasza:
Én is Karina vagyok, de egyáltalán NEM SZÖSZI!!!
sötét barna hajam van:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!