Lehet baj abból, ha 16 hetesen egy picit nehezet emeltem, vagy csak az első trimeszterben kell ezzel különösen vigyázni?
Én akkor is azt vallom, hogy jobb félni, mint megijedni.
Nem ajánlott a terhes nőknek 3 kg-nál többet emelni. Pont. Mindig vannak olyanok, akik ellátnak jó tanácsokkal, nyugodtan emelj, én is emeltem/emelek és semmi bajom. Aztán, ha történik valami, mert más a szervezeted, akkor persze ez a te hibád lesz.
Utolsó, Te tuti az első babádat várod!
Tudod aki már a többedikkel terhes, nehezen teheti meg, hogy néha ne emelje meg a gyereket, aki álltalában több mint 3 kg! Ha meg már neked is van gyereked ezt tudnod kéne, vagy nem emelgeted, mert elárulhatnád hogy csinálod!
Mert már nekem is nehezen esik felemelni, de ha sír, hogy ana öjébe, hát mi a frászkarikát tegyek!
Én nem pontoztam le senkit, nem szokásom.
Ha a szakemberek, szakirodalom nem ajánlja az emelést, akkor nem emelek, ha tehetem. Igen, akinek van már gyereke, nehéz megoldani. A bevásárlást is nehéz, ha nincs valakinek autója, mert autóval könnyebb, egy-egy szatyorba kevesebbet kell pakolni és egyesével-kettesével behordani.
Nem az volt a kérdés, hogy emeltek-e a terhesség alatt vagy sem, hanem az, hogy kell-e vigyázni az első trimeszterben ezzel, és igen, különösen az első trimeszterben kell vigyázni. Ez van. Elhiszem, hogy sokan emelgetnek és nincs baj, de ez változó. Én nem ajánlanám.
És senkit nem pontoztam le, csak válaszoltam.
07:09
A szemetes is lehet nehéz. Bár nekünk külön kis konyhaszekrényben van, maga a szemét tároló elég nagy és ha sok a szemét benne, én nem merem kivinni, tényleg nem könnyű. Mindenki maga dönti el, mit vállal be.
Én azért írtam, amit írtam, mert én vigyázok és ahogy láttam a kérdező is, ezért javasoltam. Abból nem lehet gond, ha valaki jobban vigyáz, mint talán kellene, bár szerintem az óvatósság sosem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!