Vitaminból ki mennyit, milyet szokott a terhessége alatt?
Femibion kutyakakit sem ér a Gravidával együtt, csak a reklámja nagy.
Folsavat mindenképpen szedj mellé, ha mégis ennél maradsz.
Miért nem ér semmit? Van benne sok minden, akkor miért lenne haszontalan? Tényleg kiváncsi vagyok.
Első terhességemkor Elevitet szedtem napi 1et, most Femibion - naponta szintén. Ebben a hidegben most néha iszok külön C vitaminos vizet (aszkorbinsav por) meg cseppentek D vitamint is, amikor a fiam is kap.
Nem hasznosul belőlük kellően a folsav.
3 ismerősöm is ezeket szedte.
2 a Femibiont, 1 a Gravidát.
Mindhármuknak a babája, nyitott gerinccel született, eltérő súlyosságban.
Ami Uh-on nem látszódott, így csak a szüléskor derült ki.
Azért furcsa ez, mert alapvetően meg étkezéssel is bevitető a legtöbb vitamin és sok baba egészségesen születik vitamin nélkül is.
Furcsállom, hogy nálad ennyi rossz példa van.. :/ Egy hasonló esettel sem találkoztam még vagy hallottam. Na meg az Uh. A dokim a 22 héten megállapította hogy szép a gerinc, nem nyitott. Akkor ez nem jelent semmit?
Sajnos nem...
A 3 ismerős közül, eggyel állok szorosabb kapcsolatban, az ő gyermeke a legsúlyosabb a 3 közül.
Neki, végig azt írták az uh eredményeire, hogy a gerinc ép, a csigolyívek zártak. Nekem is megmutatta, mikor elmesélte, elsírta a szülésélményét, majd a kórházban töltött 3 hónapjukat. Borzasztó volt, mikor már nagyon várták a babát, annyit küzdöttek érte.
Várandóssága alatt, több orvosnál, több kórházban járt, többször is járt uh-on, mint az átlag, mégsem vették észre neki.
4x műtötték a kislányát és shuntot is kapott. 😭
Én is aggódom most, mert januárra várjuk a kicsit mi is. Én, elevitet szedtem, meg előtte is szedtem már folsavat (mondjuk ő is), meg a terhesség 13. hetéig a terhesvitamin mellé is.
Bevallom, rettegek, hogy nehogy baj legyen a kicsivel.
De a vitaminokban, meg az orvosokban, uh-ban sem tudok 100%-ig bízni, ilyen beszámolók után.
Pedig a femibionban pont ügyelnek, h.a folsav fel tudjon szívódni.
Én végigszedtem az összes femibiont, rendben megszületett a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!