B6 vitaminból terhessen mennyit szabad? Lehet túladagolni?
16 hetes kismami vatyok, borzasztó hányingerel, -11 kg fogyalással.
A béres b6 vitaminra az van írva terhesen napi 1 db (25 mg) szedhető, mert nincs adat a terhességről.
Felnőttnek napi 3-6 szem.
A nőgyógyászom azt mondta napi 3x szedjem. De sajnos,csak ez a béres volt a patikában.
Ha napi 2-őt szedek azaz 50 mgot,azzal árthatok a picinek?
A 25 mg semmit nem ér, borzasztóan rosszul vagyok!
Szerintetek?
Szerintem ha a 25 mg nem használ, akkor több sem fog. :( nekem a gyömbér többet ért, először én is b6-al próbálkoztam, 25 mg-al.
A kérdésre válaszolva viszont, elméletben nem tudod túladagolni mert távozik a vizelettel. Egyébként is tulvagy az első 12 héten, kétlem, hogy ártana bármit is.
Nekem nem vált be.
Amikor napi 2-3 szemet vettem be, felerősödött a hányinger, bár a hányást elnyomta, így tovább szenvedtem.
Amikor napi 6-ot, akkor késő este olyan savanyú-keserű vmit okádtam (bocs, de az brutál volt....), h azt elképzelni is rossz. Utána órákig nem éreztem a nyelőcsövem, annyira marta a sav. Ez a b6-tól volt :/
Köszönöm a kedves válaszokat és különösen a biztatást! Nagyon örülnék, ha elmúlna hányinger!
Hányni szerencsére minimálisan került sor, viszont az émelygés egésznapos és iszonyatos intenzív "most jön" érzés.
Gyömbérteát iszok, hideg kólát szintén, mentolos cukorka, rágó mindig nálam van és korpovittal kezdem és zárom a napot.
Most a b6 az új reményem, mert a doki azt mondta napi 3x szedjem, hogy fenntartsa a hatást, de nem szeretnék tőle hányni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!