Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósság alatt dohányzás?

Várandósság alatt dohányzás?

Figyelt kérdés
Pár napja tudtam meg hogy várandós vagyok, és előtte dohanyoztam , amint kiderült annyiba hanytam,de van olyan ha a barátok ismerősök előttem cigiznek egy két szivast beleszivok lehet ebből baj?

2020. nov. 8. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Van, aki végig dohányozza a terhességet, és mégsem lesz baj, de ha magadtól nem gyújtasz rá, akkor ne csináld, hogy mások cigijébe beleszívsz. Így Covid időben végtelenül felelőtlen húzás, azon kívül, hogy a dohányzásról való leszokásban sem segít.
2020. nov. 8. 14:08
 2/8 uyscuti válasza:
94%
Természetesen lehet. Amióta várandós lettél amit teszel , a leendő babádra is hatással van. Ha ez az első babád , ne kockáztass. Ha a második , akkor pedig azért ne , hogy az elsőnek lehetőleg egészséges kistesója legyen. Stb. Jó egészséget nektek!
2020. nov. 8. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Akkor olyankor keruld el oket, menj be, el onnan stb. Ha leraktad butasag itt ott beleszivni a haverokebe amugy sem higienikus, plane egy vilagjarvany idejen, nem gondolod??
2020. nov. 8. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Más cigijébe beleszívni??
2020. nov. 8. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Most leszel ám megkövezve..én is de lesz.rom..

Abban az esetben ha nagyon erős dohányos vagy/voltál,jobb ha inkább egy nagyon gyenge fajtából elszívsz 1-2 szálat.

Én anélkül wc-re sem tudtam menni..reggeli kv mellé kellett. Ha nagyon kívántam,max a pároméba szívtam bele pár slukkot néha. Ha annyira nem szenvedsz,akkor viszont inkább teljesen hagyd el. Csak nyűg és nyilván nem tesz jót senkinek.

(A babám egészségesen született).

2020. nov. 8. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Hát hallod, vírus nélkül is max a párom cigijébe szívok bele... De így?...
2020. nov. 8. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én véleményem pedig az, hogy hagyd azt a cigit terhesség alatt! Gondolj a babádra, lehet egészséges, de neki akkor sem jó...
2020. nov. 9. 08:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Valaki végig dohányoza a szülésig,babának semmi baja.valaki leteszi cigit terheségkor és szülés után,rágyujt.
2020. nov. 9. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!