Várandósság alatt dohányzás?
Figyelt kérdés
Pár napja tudtam meg hogy várandós vagyok, és előtte dohanyoztam , amint kiderült annyiba hanytam,de van olyan ha a barátok ismerősök előttem cigiznek egy két szivast beleszivok lehet ebből baj?2020. nov. 8. 13:58
1/8 anonim válasza:
Van, aki végig dohányozza a terhességet, és mégsem lesz baj, de ha magadtól nem gyújtasz rá, akkor ne csináld, hogy mások cigijébe beleszívsz. Így Covid időben végtelenül felelőtlen húzás, azon kívül, hogy a dohányzásról való leszokásban sem segít.
2/8 uyscuti válasza:
Természetesen lehet. Amióta várandós lettél amit teszel , a leendő babádra is hatással van. Ha ez az első babád , ne kockáztass. Ha a második , akkor pedig azért ne , hogy az elsőnek lehetőleg egészséges kistesója legyen. Stb. Jó egészséget nektek!
3/8 anonim válasza:
Akkor olyankor keruld el oket, menj be, el onnan stb. Ha leraktad butasag itt ott beleszivni a haverokebe amugy sem higienikus, plane egy vilagjarvany idejen, nem gondolod??
5/8 anonim válasza:
Most leszel ám megkövezve..én is de lesz.rom..
Abban az esetben ha nagyon erős dohányos vagy/voltál,jobb ha inkább egy nagyon gyenge fajtából elszívsz 1-2 szálat.
Én anélkül wc-re sem tudtam menni..reggeli kv mellé kellett. Ha nagyon kívántam,max a pároméba szívtam bele pár slukkot néha. Ha annyira nem szenvedsz,akkor viszont inkább teljesen hagyd el. Csak nyűg és nyilván nem tesz jót senkinek.
(A babám egészségesen született).
6/8 anonim válasza:
Hát hallod, vírus nélkül is max a párom cigijébe szívok bele... De így?...
7/8 anonim válasza:
Az én véleményem pedig az, hogy hagyd azt a cigit terhesség alatt! Gondolj a babádra, lehet egészséges, de neki akkor sem jó...
8/8 anonim válasza:
Valaki végig dohányoza a szülésig,babának semmi baja.valaki leteszi cigit terheségkor és szülés után,rágyujt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!