4 hetes terhesen van valamilyen tünet?
ha pozitív a teszt akkor babát vársz. barnázás sokmindentől lehet, erre szoktak felírni utrogestan hüvelykapszulát, ez olyan magzatmegtartó hormon.
sokat kell pihenni, nem nehezet emelni, tilos az ülőfürdő és a forró fürdő, a sport és a szex.
nekem nem volt semmi tünet a 6. hétig. onnantól néha hányinger és tegnap pedig alig bírtam pár falatot enni, de még mindig nem hánytam.
a legelső tünetek között a mellfeszülés volt, de az is az elmaradt után pár nappal. meg a sűrű vizelési inger, de ezt elég nehéz megítélni, mert nagyon szubjektív dolog.
8+2 hetes
akkor drukkolok, hogy minden rendben legyen.
igazából te ezekkel mindent megtettél amit tudsz.
ha mész pénteken a dokihoz, kérdezz rá az utrogestant-ra. lehet, csak azért nem írta fel eddig, mert még nincs szívhang. valaki csak utána írja fel. bár ez elég érdekes és tökre utálom, hogy ez ennyire dokifüggő. valakinek már a pozitív tesztre felírják mindenféle tünet nélkül, csak mert volt már vetélése. ami nem baj, mert tényleg nem lehet vele ártani, de egy vetélés után még nem feltétlen lesz probléma a köv. terhességnél.
Ráfogok kérdezni pénteken.
Csak már lenne péntek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!