Van most valamilyen vírus, ami lázzal jár, de nincsen semmi más tünet?
Nem a három napos láza van véletlenül? Ott más tünet nincs, csak a láz.
Egyébként a szemfogak még a felnőtteket is megkínozzák, nemhogy a pici gyerekeket, simán lehet attól is lázas.
Nem tudom,mennyi idős, a 3-napos-lázon átesett már?
Holnap azért vidd el orvoshoz, majd ő megmondja mi a baja.
De babáknál van ez a betegség, 3 napig tart, csak lázzal jár, a 3. nap után pedig kiütések jelentkeznek (apró pici piros pöttyök), amik aztán maguktól elmúlnak.
Kislányomnál 6 hósan jött ki.
17 hós ksilány anyukáj
Szia!
Elvileg minden baba/gyerek átesik a háromnapos lázon, de van aki észre sem veszi, mert nem lesz olyan magas neki a láza vagy csak hőemelkedése van és ráfogják a fogacskára.:)
Csillapítsd a lázát, ha nincs más baja, akkor szépen elmúlik. Jobban van egyébként leányzó?
első válaszoló
Sajnos még mindig van láza. Ma délelőtt beszéltem a dokival (reggel 37,3 volt) és azt mondta, hogy várjuk meg még a mai napot, hogy mi lesz, mert ha vírus, akkor még belefér, hogy ma hőemelkedés van. Figyeljem, mert esetleg lehet rubeola, akkor ma lencsényi pöttyöknek kellene a törzsön jelentkeznie. Ha viszont megint láz lesz, akkor holnap menjünk vizelettel. Most fél 1-kor mértem és 38,4 volt :( Úgyhogy holnap irány a doki.
Köszönöm az érdeklődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!