Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek nem ciki, ha az...

Szerintetek nem ciki, ha az anyósommal egyszerre vagyunk terhesek?

Figyelt kérdés
Férjemmel fiatal házasok vagyunk: én 22 éves vagyok, ő 24. Nemrég tudtuk meg, hogy kisbabánk lesz, viszont kiderült azóta, hogy a szüleinek is lesz még egy gyereke (44 és 49 évesek a szülei). Elég ciki, hogy a férjem kis testvére szinte egyszerre fog megszületni a mi gyerekünkkel.

2020. nov. 6. 16:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
76%

Szerencsére értelmesebb családban ez nem probléma, sőt.

[link]

2020. nov. 6. 17:58
 12/33 anonim ***** válasza:
67%
Egy átlag 22 éves lány és 24 éves fiú semmit nem tud nyújtani egy gyereknek. Nem csak anyagilag, hanem szellemileg, érzelmileg, élettapasztalatból. Ha ti átlagon felüliek vagytok, akkor nem ciki. Anyósod terhessége semmiképp nem ciki.
2020. nov. 6. 18:02
 13/33 anonim ***** válasza:
82%
2 tesómnak is volt már gyereke mikor én születtem, az egyiknek kettő is.
2020. nov. 6. 18:02
 14/33 anonim ***** válasza:
35%

Nem rád nézve ciki, neked nincs miért szégyenkezned. Az ő korukban gáz már gyereket vállalni.

Örökbefogadásnál sem véletlenül van korhatár, hiszen egy bizonyos kor fölött (ők már ezt átlépték) már nem nagyon alakul ki a természetes szülő-gyerek viszony. Szegény gyerek...

2020. nov. 6. 18:09
 15/33 anonim ***** válasza:
56%
Hát, ha választani kellene anyósodékkal barátkoznék, az is biztos.
2020. nov. 6. 18:12
 16/33 anonim ***** válasza:
35%
Gáz. Bár tény és való, hogy te meg elég fiatal vagy, de anyósod meg túl idős. Mindenesetre nem irigyellek, számomra elég ciki lenne a helyzet.
2020. nov. 6. 18:30
 17/33 anonim ***** válasza:
83%
Látott már ilyet a világ, nem ők az elsők. Ezt el kell fogadnod, hiába érzed cikinek. Bár én már nem kezdenék újra babázni ennyi idősen (pont ennyi idősek vagyunk a férjemmel), de ez az ő dolguk.
2020. nov. 6. 18:37
 18/33 anonim ***** válasza:
48%
Igen gáz hogy 22 évesen már szülsz
2020. nov. 6. 18:40
 19/33 anonim ***** válasza:
28%

Csak a 40+-os tohonya nagyianyuk szerint nem gáz, akiknek most jutott eszükbe szülni.

Mindenki más szerint az, csak nem mondják ki.

Te ne aggódj kérdező, veletek semmi baj nincs. A babádnak fiatal, energikus, aktív anyukája lesz, és nem kell majd szégyenkezni, mert mindenki tudna fogja hogy az anyukája vagy, nem a nagyanyja.

2020. nov. 6. 18:48
 20/33 A kérdező kommentje:

12-es! Egy huszonéves miért ne tudná megadni egy gyereknek, amire szüksége van? A nők átlagban 25 évesen a legtermékenyebbek, akkor a legnagyobb az esélye, hogy teherbe essenek. Ahogy haladnak a menopauza felé, ez az esély egyre csökken. Nem velem vitatkozol, hanem biológiai tényekkel.

Tőlem elvonatkoztatva, ha a kor minden, lenne egy kérdésem. Szerinted egy 24-26 éves fiatal, pályakezdő orvos- vagy jogászházaspár sem vállalhat gyereket?

2020. nov. 6. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!