Holnap megyek az első nőgyógyászati vizsgálatomra. Szerintetek bejöhet a párom velem?
Valószínű hogy nem mehet be. Én nemrég voltam a kontrollon,kb úgy kellett könyörögnöm a recepciósnak hogy hagy maradjon bent az épületben a férjem a lányunkkal,mert kint szakadt az eső,kocsiban meg egy helyben állva nem lett volna jó babával. Így ők lent maradhattak a földszinten míg megvizsgáltak.
És ami felháborító volt hogy kint a rendelő előtt 3 szék ki volt rakva hogy ott várjanak a kisérők..ismétlen szakadó esőben!!! A dokimnak hála hogy intézkedett
Sztk sose szerette a környezetemben (3ban is megfordultam költözés miatt) a kísérőket, a magán dokim most a covid miatt eleve nem enged be kísérőt.
Ahogy a legtöbb háziorvosi rendelőben sem lehet a váróban pár embernél több, kórházban a sürgősségin is csak 1 kísérő lehet, hiába anya apa viszi a gyereket, szerintem országosan nem engedik most a fölösleges létszám pluszt.
Köszönöm a válaszokat! Igen,én is erre gondoltam hogy nem fogják beengedi sajnos 😞
Pedig jó lett volna ha hallhatja ő is az első szívhangot,de érthető ha nem engedik be.
Mindenesetre rákérdek majd.
Egy tipp...ha a doki nem karót nyelt,akkor videóhívás amint elkezdi a vizsgálatot?
😀😀
Ez egy jó ötlet lehet 🙂 Bár nem tudom mit szólna hozzá a doki ha ezt felvetném neki.
Bár a sima videófelvétel már eszembe jutott,hiszen ott is hallani a szívhangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!