Pozitív ovulációs teszt napján milyen nemű babátok fogant?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdezném akik ovu tesztet használtak és akik előtte NEM voltak együtt csak a pozitiv ovulacios teszt napján.2020. okt. 27. 15:41
11/26 A kérdező kommentje:
Miért is? :) Mert a Czeizel intézetbe járok ahol orvosokkal beszéltem már erről? (Nyugodtan guglizz erről a témáról) És feltettem egy kérdést és idejöttél úgy,hogy semmi közöd nincs a kérdéshez? Hát figyelj, te tudod... Egyelőre még mindig te vagy itt és foglalkozol velem és a kérdéseddel mint pl foglalkozz a gyerekeddel vagy bármi más ? :)
2020. okt. 27. 17:18
12/26 anonim válasza:
Kérdező mi tök értelmesen, leírtuk a józan, tudományos indokokat, te meg itt kaffogsz nekünk. Már bánom, hogy ingyen bioszleckére koptattam az ujjaimat miattad, úgy látszik a rendes érvek téged nem érdekelnek. Sajnálom. :/
13/26 A kérdező kommentje:
Én meg nem a tudományos indokokat kérdeztem arról már beszéltem orvossal köszönöm... Egy kérdést tettem fel amire szerintem te sem válaszoltál? vagy igen?
2020. okt. 27. 17:20
14/26 anonim válasza:
De pont ezt magyaráztam, mennyire értelmetlen emiatt a kérdésed. Vagy fiú lesz vagy lány, 50-50 százalék.
15/26 A kérdező kommentje:
Én vagyok a fogyatékos és velem foglalkoztok a kérdésem miatt és stuffoljátok magatokat. Boldog életetek lehet :)) Köszi a "kölök" jól van :) Saját magadat minősítetted ezzel is és azzal,hogy másokat fogyatékosozol. Nem kívánom soha,hogy legyen a családodban sérült ember! Szégyelld magad! - tudományosan vagy anélkül!
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
2020. okt. 27. 17:26
16/26 A kérdező kommentje:
Én még csak annyit mondok neked 17-es,hogy KARMA :) ...
2020. okt. 27. 17:29
17/26 anonim válasza:
1, 5 13 és 15. Válaszadó vagyok. Egyik válaszomban sem használtam szitokszót vagy sértést.
19/26 A kérdező kommentje:
ok... jajj istenem... :( hagyjuk...
2020. okt. 27. 17:35
20/26 anonim válasza:
A kérdező màsnak is írjál privit?
"figyelj hidd el jobban leszel! szar az életed, boldogtalan vagy, lesz ez jobb is! nem vagy te olyan rossz mint amilyennek mutatod magad! jobbulast kivanok! egyszer sinen lesz az eleted es nem leszel ennyire megkeseredett! :) Szurkolok! :)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!