Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csak ultrahang alapján...

Miért csak ultrahang alapján mérnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pécsre járok orvoshoz. Itt sehol nem kérdezték az utolsó menstruációt, már az eslő alkalommal megmérték a babát, a gép belőtte a méretet. A 12.heti ultrahangon korrigáltak és azóta annyi idősnek kezelnek. Viszont a babám 2 héttel későmm fogant, nem tudom most akkor hogyan számoljam...

2020. okt. 24. 20:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egy korábbi hozzászólásban lehurrogtak többen, hogy senkit sem érdekel a méret, mindig mensi szerint számolnak de nekem egy papíromon sincs rajta. És nem tudom most hogy kell nézni.
2020. okt. 24. 21:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Uh alapján.
2020. okt. 24. 21:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2020. okt. 24. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egy aktusbol estel teherbe akkor a merete szerint. Ha kicsit olvastal vna a temaban (nem itt hanem ugy altalaban arrol, hogy milyen modon fejlodnek az embriok es miert lehet par nap pontossaggal meghatarozni a korukat az elso trimeszterben) akkor nem lenne ez kerdes.
2020. okt. 24. 21:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem is volt kérdés, amíg le nem hurrogott 3-4 ember érte.
2020. okt. 24. 21:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Szeged: 2 dátum van a kiskönyvemben. Tollal a mensi szerinti dátum. Alatta ceruzával a 12 heti uh-hoz viszonyított dátum. Nálam ez 5 nap eltérés, de itt mindenhol a mensi szerintit nézik és én is úgy számolok.
2020. okt. 25. 10:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is szegedi vagyok, egy dátum van a kiskonyvben. :)
2020. okt. 26. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!