Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csak ultrahang alapján...

Miért csak ultrahang alapján mérnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pécsre járok orvoshoz. Itt sehol nem kérdezték az utolsó menstruációt, már az eslő alkalommal megmérték a babát, a gép belőtte a méretet. A 12.heti ultrahangon korrigáltak és azóta annyi idősnek kezelnek. Viszont a babám 2 héttel későmm fogant, nem tudom most akkor hogyan számoljam...

2020. okt. 24. 20:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

A 12. hetes uh alapjan a legpontosabb... :)

Én örülnék, ha azt vennék alapul. Amugy a dokim is aszerint szamolt mindig mindent, de a kiskonyvbe menstruacio szerint irtak a szules várható időpontját.

2020. okt. 24. 20:20
 2/17 A kérdező kommentje:
Nekem a szülés is ahhoz van. Csak amit olvasok neten (mennyit kell rúgni a babának stb) az meg szerintem mensi szerint van.
2020. okt. 24. 20:26
 3/17 anonim ***** válasza:
A mensi szerinti az legtöbb esetben megegyezik az uh szerintivel, senki nem számolja fogantatástól.
2020. okt. 24. 20:34
 4/17 A kérdező kommentje:
De nekem nem egyezik meg és 2 hét nem kevés...
2020. okt. 24. 20:41
 5/17 anonim ***** válasza:
De honnan vagy benne ennyire biztos, hogy mikor fogant? 2 het nagyon sok ahhoz, hogy ennyivel elmerjek a 12 hetes uh-n.
2020. okt. 24. 20:44
 6/17 A kérdező kommentje:

Menstuáció szerint 21+4 lennék, onnan. Most meg 19+4 vagyok.

6 hetes uh-n csak megvaatagodott méhnyálkahártya volt.

8 hetesen 6 hetesnek megfelelő embrió.

10 hetesen 8 hetesnek felelt meg. Innen :)

2020. okt. 24. 20:45
 7/17 anonim ***** válasza:

Arra értettem, hogy amiket a neten írnak, ott ugyan akkora terhességről írnak, mint amit neked uhn mondtak.

Terhességi kor az fogantatástól eltelt hetek + 2 hét. Ez így kijön?

Ha 12. hetin korrigáltak, akkor a kutyàt nem fogja érdekelni a mensi szerinti kor.

2020. okt. 24. 20:45
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Ha rendes időben a 14. napon ovulaltal volna, akkor a 6 hetes uh-n mar szivhangnak is lennie kellett volna, nem csak megvastagadott nyh-nak. Vegig ket hettel kisebb volt, ergo ket hettel kesobb fogant. Mi a problema?
2020. okt. 24. 20:48
 9/17 anonim ***** válasza:
81%

Semmi. Nem tud szamolni. 😂

Biztos ami biztos majd megszül.

2020. okt. 24. 21:29
 10/17 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy nem tudok számolni???

Az, hogy nem tudom, hogy most uh alapján nézzem vagy menstruáció szerint!

2020. okt. 24. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!