Csak körülöttem születik sok kisfiú mostanság? Ki vár vagy szült mostanság fiút?
Októberre vagyok kiírva, kisfiunk lesz:)
Egyik barátnőm májusban szült fiút, van 2 ismerősöm, akik most augusztusban, van még 2 ismerős, akik szintén októberben, és van még 2, akik decemberben fognak fiút szülni:)
Oké, lehet csak körülöttem jöttek össze így a dolgok, de tök vicces:)
Ja és unokaöcsém most lesz 1 éves, kisfiú, egy másik barátnőmnek fél éves a fia:)
Pont egy hete lett meg a kiságy és a pelenkázó! Tegnap meg babakocsi és hordozó:)! Jahh és persze a ruhák...veszek folyamatosan, mikor ugy van pénz, meg tegnap kaptunk sokat:)!
Imádom pakolgatni őket:)!
Sziasztok!
Mi október 26.-ra vagyunk kiírva.A védőnő kérdezte a múltkor,hogy tudjuk e már a nemét,mondtam,hogy igen,kislány lesz:-)Azt mondta,az jó,mert mostanában szinte csak fiúk születnek a kerületünkben:)))))
na, az tök jó, hogy már ilyen sok mindenetek megvan:)Én is szeretem pakolgatni a kis ruháit:)
utolsó...hát ez vicces:D
hagy erősödjön csak Magyarország, sok egészséges férfivel:)
ma 11:41 vagyok
Mennyien vagyunk itt októberiek :) Én is okt közepére vagyok kiírva! Mindenünk megvan, mert van egy épp 20 hós lányom, mindent elraktam!!! Múlt héten vettem pár új rugit és bodyt, de más nem is kell. Mivel ő is lány, a komplett nagytesó ruhatárat megörökli + mindent: babakocsit, ágyat, stb...
Jó babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!