Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak körülöttem születik sok...

Csak körülöttem születik sok kisfiú mostanság? Ki vár vagy szült mostanság fiút?

Figyelt kérdés

Októberre vagyok kiírva, kisfiunk lesz:)

Egyik barátnőm májusban szült fiút, van 2 ismerősöm, akik most augusztusban, van még 2 ismerős, akik szintén októberben, és van még 2, akik decemberben fognak fiút szülni:)

Oké, lehet csak körülöttem jöttek össze így a dolgok, de tök vicces:)

Ja és unokaöcsém most lesz 1 éves, kisfiú, egy másik barátnőmnek fél éves a fia:)

2010. aug. 9. 11:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Érdekes amit írsz:) Egy nagyobb lakóközösségben élünk, tavaly mikor a lányom született, minden ismerősnek kislánya született, (számszerint 5 az enyémen kívül) most ebben az évben pedig eddig 4 kisfiú született itt, és még jön 2.:)
2010. aug. 9. 13:02
 12/17 A kérdező kommentje:
:D akkor tényleg sok fiú születik idén:)
2010. aug. 9. 13:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Pont egy hete lett meg a kiságy és a pelenkázó! Tegnap meg babakocsi és hordozó:)! Jahh és persze a ruhák...veszek folyamatosan, mikor ugy van pénz, meg tegnap kaptunk sokat:)!

Imádom pakolgatni őket:)!

2010. aug. 9. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi október 26.-ra vagyunk kiírva.A védőnő kérdezte a múltkor,hogy tudjuk e már a nemét,mondtam,hogy igen,kislány lesz:-)Azt mondta,az jó,mert mostanában szinte csak fiúk születnek a kerületünkben:)))))

2010. aug. 9. 14:04
 15/17 A kérdező kommentje:

na, az tök jó, hogy már ilyen sok mindenetek megvan:)Én is szeretem pakolgatni a kis ruháit:)

utolsó...hát ez vicces:D

hagy erősödjön csak Magyarország, sok egészséges férfivel:)

2010. aug. 9. 14:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Ezen már én is elgondolkodtam :-D Októberre vagyok kiírva, kisfiú :-) Ráadásul még 4 ismerősöm október-novemberre várja, és mind fiú!
2010. aug. 9. 19:00
 17/17 anonim ***** válasza:

ma 11:41 vagyok

Mennyien vagyunk itt októberiek :) Én is okt közepére vagyok kiírva! Mindenünk megvan, mert van egy épp 20 hós lányom, mindent elraktam!!! Múlt héten vettem pár új rugit és bodyt, de más nem is kell. Mivel ő is lány, a komplett nagytesó ruhatárat megörökli + mindent: babakocsit, ágyat, stb...

Jó babavárást mindenkinek!

2010. aug. 9. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!