Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak körülöttem születik sok...

Csak körülöttem születik sok kisfiú mostanság? Ki vár vagy szült mostanság fiút?

Figyelt kérdés

Októberre vagyok kiírva, kisfiunk lesz:)

Egyik barátnőm májusban szült fiút, van 2 ismerősöm, akik most augusztusban, van még 2 ismerős, akik szintén októberben, és van még 2, akik decemberben fognak fiút szülni:)

Oké, lehet csak körülöttem jöttek össze így a dolgok, de tök vicces:)

Ja és unokaöcsém most lesz 1 éves, kisfiú, egy másik barátnőmnek fél éves a fia:)

2010. aug. 9. 11:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Igen ezt én is észrevettem, körülöttem is nagyon sok fiú születik, nekem is az lesz :) sőt 2 ismerősömnek iker fiai lettek :)

31h km

2010. aug. 9. 11:36
 2/17 anonim ***** válasza:

èn lányt várok és az én környezetemben rengeteg aki lányt vár.

Pl benne vagyok egy forumba ahol egy hónapban fogunk szülni kb 30-n és abból 20 minimum lányos.

2010. aug. 9. 11:39
 3/17 anonim ***** válasza:
Amikor a lányomat vártam 2 éve, akkor körülöttem mindenki fiút szült. Megint lányt várok, de most mindenki lányt vár a környezetemben :)
2010. aug. 9. 11:41
 4/17 anonim válasza:
szia!3 hetesek vagyunk...és körülöttünk is mindenki kisfiút szült!!
2010. aug. 9. 11:42
 5/17 anonim ***** válasza:
29. hetben vagyok es kukaca van...2 b.nomnek szuletett kisfia az elmult honapokban. Nekem kicsit furcsa, hogy fiu lesz, mert lanyok kozott nottem fel...de apja buszkesege a kis tokos!
2010. aug. 9. 11:45
 6/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is októberre vagyunk kiirva kisfiúval!:)

Hol szülsz és pontosan mikor?

2010. aug. 9. 11:53
 7/17 A kérdező kommentje:

jól van, akkor születnek lányok is, de azért sok a fiú:D

október 23-ra vagyok kiírva, Vácon fogok szülni, oda tartozunk.

Te?

2010. aug. 9. 11:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Én 13-ra, és Pesten a Szent Istvánba! Nagyon várom már:)! Te? Baba cuccokkal hogy állsz?
2010. aug. 9. 12:04
 9/17 anonim ***** válasza:

2008ban mikor az 1. fiamat szültem,is mindenki fiús anyuka lett körülöttem.

most júni 2-án újabb kisfiúnak adtam életet,és hadd ne mosdjam,a környezetemben 2kismamaát leszámítva mindenki fiút vár/szült.

persze hogy én világ életem lányos anyuka szerettem volna lenni :-) de a hercegeimet nem adnám semmiért :-))

2010. aug. 9. 12:17
 10/17 A kérdező kommentje:

én is várom már:)nagyon kíváncsi vagyok rá:))

hát már van néhány cuccunk, kaptunk ruhákat is, a kiságyat, babakocsit már kinéztük, nemsokára meg is vesszük.

Ti hogy álltok?

Ja és köszi a többi választ is:)

2010. aug. 9. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!