Csak körülöttem születik sok kisfiú mostanság? Ki vár vagy szült mostanság fiút?
Októberre vagyok kiírva, kisfiunk lesz:)
Egyik barátnőm májusban szült fiút, van 2 ismerősöm, akik most augusztusban, van még 2 ismerős, akik szintén októberben, és van még 2, akik decemberben fognak fiút szülni:)
Oké, lehet csak körülöttem jöttek össze így a dolgok, de tök vicces:)
Ja és unokaöcsém most lesz 1 éves, kisfiú, egy másik barátnőmnek fél éves a fia:)
Igen ezt én is észrevettem, körülöttem is nagyon sok fiú születik, nekem is az lesz :) sőt 2 ismerősömnek iker fiai lettek :)
31h km
èn lányt várok és az én környezetemben rengeteg aki lányt vár.
Pl benne vagyok egy forumba ahol egy hónapban fogunk szülni kb 30-n és abból 20 minimum lányos.
Szia!
Mi is októberre vagyunk kiirva kisfiúval!:)
Hol szülsz és pontosan mikor?
jól van, akkor születnek lányok is, de azért sok a fiú:D
október 23-ra vagyok kiírva, Vácon fogok szülni, oda tartozunk.
Te?
2008ban mikor az 1. fiamat szültem,is mindenki fiús anyuka lett körülöttem.
most júni 2-án újabb kisfiúnak adtam életet,és hadd ne mosdjam,a környezetemben 2kismamaát leszámítva mindenki fiút vár/szült.
persze hogy én világ életem lányos anyuka szerettem volna lenni :-) de a hercegeimet nem adnám semmiért :-))
én is várom már:)nagyon kíváncsi vagyok rá:))
hát már van néhány cuccunk, kaptunk ruhákat is, a kiságyat, babakocsit már kinéztük, nemsokára meg is vesszük.
Ti hogy álltok?
Ja és köszi a többi választ is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!