Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki sztk-s dokihoz jár válaszo...

Aki sztk-s dokihoz jár válaszolna?

Figyelt kérdés

Nekem kézzel soha nem nézte a doki a méhszájat pedig kb 25. héttől panaszkodtam sok keményedésre, alhasi görcsökre. Csak napi 3x2 panangint írt elő. Most 31. hétnél járok ugyanúgy keményedek, görcsölgetek azóta is, kész csoda hogy nem szültem még meg. Viszont a leleteimen mindig ott van hogy 3000 méhszáj. Ez hogy lehet? Hasi uh-n ezt látja? Nektek nézték kézzel is?

A másik hogy most volt 1 hete a nagy ultrahang és csak a koponyáját mérte le meg valami THQ értéket, de súlybecslést nem végzett. Azt se tudom mennyi lehet a pici :(. Viszont a BPD csak 72 mm, másnál ahogy láttam több volt 30 hetes korban. Ez baj lehet?

2020. okt. 8. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire nem bízol benne?

Méhszájat nem nézték kézzel sose, mert beindíthatja a szülést, ultrahangon látszik.

2020. okt. 8. 16:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Normális orvos nem vizsgál kézzel, mindent lát az ultrahangon.
2020. okt. 8. 16:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Rendben akkor megnyugodtam. Csak annyi embertől hallottam hogy kézzel lehet a méhszájat megvizsgálni vagy hüvelyi uh-val.
2020. okt. 8. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Na, én ezért kuporgattam össze pénzt és jártam magándokihoz. Ott mindent elmondott részletesen és bármikor fel is hívhattam, ha kérdésem volt.
2020. okt. 8. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Na nekem a dokim meg mindig kézzel nézi, pont este megyek újra hozzá , 28 hetes vagyok
2020. okt. 8. 17:19
 6/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Magándokim volt, egyszer nézte kézzel a terhesség alatt illetve 40 hetesen nézett méhszájat. 8 évvel ezelőtt a fiamnál egy másik magándoki pont ugyanígy csinálta, feleslegesen nem vizsgálnak már a felvilágosult dokik.
2020. okt. 8. 17:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Kézi vizsgálat nem javalt, hihetetlen hogy ennyire be vannak rá kondícionálva a nők, hogy szinte követelik. Engem egyszer néztek a 36. héten, aztán szüléskor. Nem hiányzott.
2020. okt. 8. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem néztek. Csak akkor, mikor a kenetet vettek le a 36. heten, bekukkantott. De en uh-ra a Czeizelbe jártam, mert nem voltam elégedett az sztk-val.
2020. okt. 8. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem minden hónapban kézzel vizsgált az Sztk-s doki.

A következő babánál 1001 okból is magánba megyek.

2020. okt. 8. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Én orvost váltottam, semmi bajom nem volt az elsővel sőt, de tudtam, hogy nem akarok helyben szülni és eltelt némi idő, mire találtam orvost máshol. Az első orvos kézzel vizsgálta a méhszájamat, míg a második kifejezetten hangsúlyozta, hogy ő sima hasi UH-n ellenőrzi, mert a lényeg ott is látszik, de ezek a kézi vizsgálatok koraszüléshez vezethetnek.
2020. okt. 9. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!