Lehet bugyuta kérdés, de azért válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Ha a vizeletvizsgálat nem mutatott ki baktériumot, akkor nem lehet bakteriális fertőzés a hüvelyben sem?2019. szept. 16. 09:58
1/5 anonim 

válasza:

De, lehet.
A vizelet nem a hüvelyből jön.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen azzal tisztában vagyok,hogy nem a hüvelyből jön a vizelet.Köszi a választ!
2019. szept. 16. 10:08
3/5 anonim 

válasza:

Ha érzel valamilyen tünetet, nézesd meg magad nődokival, nehogy felszálljon valami fertőzés a babához. Inkább pár nap kúpozás, mint hogy baja legyen a picinek. 😊
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából csak egy kicsit diszkomfort érzetem van, folyásom több van mióta terhes vagyok, de nem büzös, nem sárgás, nem zöldes, semmi nem csíp, nem szúr.Ilyenkor kenetvétel kell, jól gondolom?Most egyébként beteg is vagyok, lehet az is az oka ennek az érzésnek.
2019. szept. 16. 11:25
5/5 anonim 

válasza:

Több folyás a terhességtől van, nekem is volt, teljesen normális, ez volt az egyik első tünetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!