23 hetes terhes vagyok. Létezik az hogy a bébim nappal meg se moccan vagy nem veszem észre de hajnalba 1-4 között meg ugy rugdos? Valaki írjon akinek hasolók voltak a terhessége alatt.
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 19:59
1/2 anonim válasza:
amikor ilyen meleg volt akkor voltam 7 hós és nem nagyon mocorgott nappal. este meg mindig akkor aludt amikor én nem volt hajnali rugdosás...
biztos melege van neki is..
esetleg emlitsd meg a dokidnak.
2/2 anonim válasza:
néha én is frászt kaptam,mert órákig nem éreztem mocorogni.aztán elkezdtem figyelni,és késő este,meg hajnalban bulizott,főleg az utsó 2 hónapban(meg ha szénsavast ittam:)azt mondták,figyeljem milyen napszakban mocorog,mert valószínű,akkor indul a szülés.bejött,este 10kor mentem be a kórházba,hajnal 5-re lett meg zsófus-igaz,császárral sajnos.jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!