Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szénhidrát gazdag étrend...

Szénhidrát gazdag étrend mennyire ártalmas a terhességre,babára nézve?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Iszonyatosan kívánom folyamatosan a szénhidrátot,csokoládét. Terhesség előtt is és most is. 25 hetes vagyok,eddig 6 kiló ment fel..próbálok leállni,de megőrülök úgy kívánom. Kérdésem,hogy ez mennyire árt a babának?

Zöldséget nem igen eszek,nem szeretem,nem tudom megenni.Gyümölcsöt néha-néha.Almát,banánt,szőlőt,körtét,de tényleg ritkán.

Más is volt már így? :( Szőrnyű..gyengének érzem magam,hogy kontrolláljam.

2020. szept. 28. 13:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem is ertem, hogy ejthet ki ilyet egy noverke a szajan. En is eü-s vagyok(nem noverke), de felhaboritott rendesen. Baratnom valasza:de legalabb nem lesz magas a cukrom, nem? Es ne akadj ki az ilyesmin,felment a vernyomasom egybol a sok hulyesegtol :D
2020. szept. 28. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

4es vagyok

Ha enyhe ír van, akkor nem szabadna így etkezned.

De ha leirod az eredményed szívesen megnezem.

Ne értsd félre, nem vagyok fanatikus, eszem én is cukrot.

Apukam inzulinos cukorbeteg, ezért figyelek jobban.

Sajnos Magyarországon is félválról veszik a dolgokat. Majd ha már az ember cukra 20 akkor szóba állnak vele, addig meg mondják ezt az "enyhe IR, kicsi diéta dolgot", amit úgysem tart be senki. Pár év múlva meg ott a cukorbetegség :(

2020. szept. 28. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is rettenetesen kívántam az édeset terhesség alatt. Annyira hogy sírtam amikor nem volt itthon csoki. 22 kiló jött fel, de nem lett bajom se nekem se a babának. Le is ment azota 15.
2020. szept. 30. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!