Hidrogén peroxiddal való szájöblögetés vagy a fogra terhesség idején ártalmas lehet a magzatra?
H2 O2 hidr. perox. -el öblögettem a szám amikor ínyproblemaim voltak es semmilyen doki sem tudta elmúlasztani a fájást. 3%osat hasznaltam oblogrtesre vízzel vagy csak az adott fogra tettem par masodpercig a fogra es csodasan rendbehozta.
Újra érzem az ínyem es szeretnék tenni az oldatból a fogínyre , majd jól kiöblítem vízzel. A babára nézve veszélyes lehet?
kb.9hetes vagyok
Nem kell lenyelni, ennyi
De ha ennyire problémás az ínyed akkor a listerine gum therapy-t ajánlom állandó használatra, szerintem jobb, mint a hidrogén-peroxid és azzal ellentétben kapni is lehet
3 hónapja nem tudok hidrogén peroxidot venni 😡
koszi utolso, szerintem a hidrogen peroxid jobban megoli a bakteriumokat, az elpusztít abszolut mindent. A liszterine gum nem tudom ha van-e annyira hatékony mint a peroxide.
És az ára a liszterinnek kb.2000
A hidrogen-peroxidnek pedig 350 -gyogyszertarban- es tobb ideig eltart mert kevesebb kell belolle szerintem.
Mas valaszokat is kerek ha vki tud vmit.
Szívesen🤗, és ne feledd ha kipróbálod csak néhány 1-5mp ,max 1asodpercig hagyd a fogínyeden , elég csak este. Vagy öblögethetsz vele de kb.1-2het utan mindenkepp tartsal szunetet hogy szépen tudjon regeneralódni.
Gyonyorű feherek lesznek a fogaid , csak tenyleg ne nyeld le, sot ha oblogetsz akkor vízzel keverd mert egyebkent nagyon erõs.
Legyel nagyon óvatos ezert inkabb vízzel keverd ha oblogetsz , mert egyebkent ha lenyelned nagyon nem lenne jo. Legjobb a fultisztitot beaztatni peroxideba es azt tenni fogra-fogínyre a problemas terűletekre.
Sok sikert 💓.
Csak nem tudom biztosan ha babavaraskor lehet-e ..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!