Menzesz, késői peteérés vagy terhesség?
Sziasztok. 11 nappal vagyok peteérés után . Ovulációs teszt és hőgörbe igazolja. Tegnap óta húzódik a hasam , olyan mint peteéréskor szokott ezért csináltam egy ovulációs tesztet délután ami egyértelmű pozitív lett. Most viszont rózsaszínes vérzést tapasztaltam , nem sok de van. Menzeszig 3 napom van még 28 naposak a ciklusaim évek óta . Ez az első barátcserjés hónapom. Tapasztalt valaki hasonlót esetleg, hogy pozitív LH teszt menzesz előtt eközben a hasonló vele járók mint nálam ? Furcsa helyzet és nem tudom mire vélni .
Itt a mai ovu tesztem
U.i: várjuk a babát nagyon a férjemmel
Szia!
Nekem nov 5-én kellett volna megjönnie.
De késett. Szeptemberben és októberben barátcserjét szedtem.
A menses kimaradásának 10.napján poénból teszteltem egy erős pozitív lh tesztet. Meg is lepődtem. :D
Másnap vettem egy digitális clearbluet, egy cyclotestet és egy x-epilt próbaképp. Mindhárom teszt pozitív lett. Igaz, a 2db nem digitális halványabb lett, de egyértelműen ott a második csík.
A clearblue nekem 1-2 hetet írt a fogantatástól számítva, úgyhogy tuti, hogy késői peteérést kaptunk el. :D
Köszönjük szépen! :)
2 hete voltam orvosnál, akkor még csak egy 8.8mm-es szabályos, de üres petezsákot látott.
De mondta is, hogy késői peteérés miatt ez előfordul.
Holnap kell visszamennem. Nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz.
Sokszor olvasom itt gyk-n, hogy mik a terhesség tünetei, vagy legalábbis a főbb tünetek.
De én nem nagyon produkálom őket. :D
Émelygés és mellbimbó érzékenység van, illetve a hasam alja szokott feszülni, néha belenyilall.
De kb ennyi.
Próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.
Kitartást és mihamarabbi babavárást kívánok!
Kedves kérdező!
Na tegnap voltam uh-n. 30mmes szabályos petezsákot látott,szabályos szikhólyaggal és kb 10mm-es a kis bogyóka.
Volt szívhang is.
Majd 21-én kell még menni uhra.
Egyelőre ennyi, de nagyon bizakodóak vagyunk és óvatosan örülünk.
:)
A rendszertelen ciklusod miatt nézzes szerintem egy hormonpanelt, ha eddig nem tetted.
Nagyon köszönjük. Nagyon jó egészséget és kitartást kívánok!
Igen, a barátcserje felboríthat sokmindent. Bízom benne, hogy sikerül a lombik.
Egy kalappal hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!