Kell aggódnom a hasam miatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
15 hetes vagyok és semmi se látszik a hasamon. Sőt, kisebb mint volt, mivel fogytam. Ugye nincsen semmi baja a babának?
2020. szept. 22. 14:31
2/23 A kérdező kommentje:
Átlagos testalkatom van, 170 cm 68kg.
2020. szept. 22. 14:33
3/23 anonim válasza:
Nekem is félidő után kezdett látszani. A végére se volt hatalmas hasam
4/23 anonim válasza:
Nekem a 24. héten kezdett látszani egyáltalán bármi. Ne aggódj.
5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Csak ma lepődtem meg védőnőnél...beszélgettem több kismamával, azt hittem 6-7 hónaposak aztán volt, amelyik nálam kevesebb hetes volt :D Én meg ott ültem, mint aki most esett teherbe.
2020. szept. 22. 14:41
6/23 anonim válasza:
Lehet nekik nem is első volt. Többedik jobban látszik. Barátnőmnek 14 vagy 15 hetesen volt akkora hasa mint nekem 26 hetesen
7/23 anonim válasza:
6 vagyok. A lényeg lemaradt. Neki 3. baba
8/23 anonim válasza:
Alkati kérdés. Én dagi vagyok, de így is már a 12. héttől nőtt a hasam és repedt úgy, hogy nem híztam egy dekát sem. A végére egy görögdinnyét nyelt kukac voltam 10kg plusszal. Pedig első gyerek.
Unokatesóm most 32 hetes terhes, és akkora hasa van, mint nekem úgy a 18. héten...
9/23 A kérdező kommentje:
Görögdinnyét nyelt kukac :DDDD
Köszönöm, megnyugtattatok. Azt hittem ennyi idősen már legalább valami pici dudor látszani fog ruha nélkül..
2020. szept. 22. 14:50
10/23 A kérdező kommentje:
Most fényképeztem, de csalódtam, mert élőben nem ilyen. Ami pocaknak látszik az a hájam valójában, alatta pedig a méhem tàjékán teljesen lapos :( Nem tudom a képen miért ilyen
2020. szept. 22. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!