Kockázatos rizikos 2. babával teherbe esni,kihordani megszülni 50 évesen,vagy e felett,ha uj pár kapcsolat,uj pasi van a nőnek?
Gusztustalanul fogalmazott a 11-es, de én értem a lényeget. 20 évesen egy 70 éves, szenilisedő, vagy esetleg maga alá csináló szülőt az egyetem mellett kemény lehet rendben tartani. Mellesleg 20 évesen még bőven kell a fiatalok 90%-át anyagilag támogatni, egy nyugdíjas mégis hogy fizeti az eltartását saját magának meg a gyerekének? Plusz ilyenkor még a legtöbb fiatal azt sem tudja, hogy a hivatali ügyeket hogyan kell intézni.
A én anyukám 60 éves, már nem tud egyedül közlekedni, kapaszkodnia kell, súlyos egészségügyi problémái vannak, agyvérzése is volt már sajnos. Belegondoltam, hogy ha lenne egy 10 éves gyereke, iskolába sem tudná vinni, a napi rutint sem tudná teljesíteni vele.
Önzőség egyértelműen. Csak mert párt találtunk, nem kell szülni egy bőven klimaxoló nőnek, akinek már menzesze sincs, és természetes úton nem is lehet már nagy valószínűséggel. Vagy mit hisz az ilyen nő? Majd a már meglévő felnőtt gyereke gondozza a kicsit, ha leesik a lábáról? Mindenkivel szemben abszolút felelőtlenség és kicseszés.
Nem feltétlenül lesz egy idős szülőnek rossz egészségi állapota. Nem egy ismerősöm van akinek szinte nagymama korúak a szülei, de ők még aktívan dolgoznak, jól keresnek. Szerintem aki ilyen korban gyereket szeretne az nem a nyugdíjas éveit akarja kiszinesíteni, hanem van is egy életkörülménye ami megfelelő egy gyereknek.
Azok közül amiket felsoroltatok mind szomorú és egyet is értek, de ha nem egy saját magát ellátni képtelen és egy aktív, jó egészségnek örvendő és stabil anyagi lábakon álló szülő szeretne gyereket, miért ne.
Új apától alapból is nagyobb az esély egy Hellp-szindrómára például, de 40 felett is vannak már problémák, az 50-et el se tudom képzelni.
39 vagyok. Vártam babát 26 és 30 évesen. Meg most. Hát ég és föld, az biztos. A végén vagyunk már, de egy tollpihét nem bírok megemelni, azonnal feszülök, keményedek, sokkal nehezebben viselem, mint az előzőeket. Több biztos nem lesz.
Arról nem beszélve, hogy fel is kell nevelni azt a babát, ami nem 2 év.
Szóval nem. Már most is határeset nekem ez így, aki 50 éves koráig nem szült, ne akkor kezdje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!