Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem kozelgo szules...

Ugye nem kozelgo szules jelei? 29. Het

Figyelt kérdés

29 hetes vagyok, elso baba igy nem tudom hogy mi normalis es mi nem.

Utobbi napokba furcsa erzes van a hasamba, nem faj, inkabb meleg toltseg erzet mint miutan megiszok egy forro kakaot vagy teat es "faj" Tole a hasam vagy csikar nem is tudom pontosan hogy fogalmazzam. A hasam ilyenkor eleg kemeny szokot lenni amihez hanyinger is sokszor tarsul, pedig egyaltalan nem voltam hanyingeres a terhesseg eleje ota.

Lagyabb szeklet, es mesi szeru gorcsok. Mint mensinel is amikor nagy wcre kell mennem erzes.

Par napja tart, nem allando de surun elojon es akkor orakig is tart.

Olyan erzesem van hogy mar nincs sok hatra, de ez csak megerzes nem tudom mennyire alapozzak ra.

2020. szept. 17. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Orvoshoz menj el, hogy megnézze a méhszáj állapotát.
2020. szept. 17. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Szia szintén a napokban nekem is sokat keményedik a hasam. Nekem is teltség érzetem van és szintén lágyabb széklet van, hogy többször is egy nap. Szedj magnéziumot ha eddig nem szedted.

Szerintem nekem a frontot érzi a babám lehet neked is. Azért nézesd meg mi a helyzet. Én már csak a jövő héten megyek ha nem rosszabbodik.

29hkm

2020. szept. 17. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen a 26.héten és nem jelentett jót, 31.hétig húztuk végül. Menj orvoshoz, nem biztos, hogy baj van, de nézzék meg. Írj aztán.
2020. szept. 17. 21:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Bizok benne hogy nem jelent bajt, de sajnos a megerzeseim mast mondanak.

Meg talan annyi hogy az etvagyam is csokent, napi 1-2 szendvicsnel tartok. Pedig probalok jobban enni, de se nem kivanom se ehes nem vagyok.

Koszi a valaszokert. Ha nem valtozik egy ket napon belul akkor orvos lessz.

2020. szept. 17. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne várj, ne menj bele így a hétvégébe! Ha tényleg bajt jelent, akkor a tüdőérlelő a gyerkőc életét mentheti meg, sok komplikációtól megvédheti. Inkább lásson feleslegesen orvos minthogy baj legyen!
2020. szept. 17. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kerdezo ? :) enyhultek a tuneteid ?
2020. szept. 18. 07:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Irj, en is durkkolok. Hatha csak a front miatt van.
2020. szept. 18. 07:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Megvagyok, most epp jol de ez valtozo. Remeljuk h ma mar azert igy marad:)

Koszonom hogy kerdezitek😊

2020. szept. 18. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!