Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen jelei vannak a méhen...

Milyen jelei vannak a méhen kívüli terhesegnek? Es mb6at tényleg segít ez ügyben?

Figyelt kérdés

Nekem trimeszter van abba van magneb6 szedjuk még külün?

Egyébként én csam néha gorcsolok de masok azt mondják ez termesztés.

Ilyen mensi görcsök.

Méhen kívüliek vereznek is?

5hetes vagyok.

2020. márc. 3. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Mensi szerű hasi görcsök, kis barnás folyás. Nekem legalábbis ez volt (petevezetékben maradt). Nem véreztem erősen és erős görcseim se voltak. De ha voltál már dokinál és uh-on rendben volt minden akkor nem kell aggódnod.
2020. márc. 3. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Majd 7 8 hetesen megyek.

Nem nem volt még soha vérzés se barnas

2020. márc. 3. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem még hála istennek nem volt méhen kívüli terhességem, de ennyi hetesen míg az orvoshoz el nem jutottam én is ettől féltem, mert szurkált/görcsölt a méhem, de csak középen illetve mindenfele. Ha méhen kívüli terhességed lenne, akkor elvileg csak azon az egy ponton szúrna, ahol megtapadt (legalábbis én így olvastam több fórumon). Később pedig, ahogy növekszik úgy fájna és életveszélyes is lehet, ha nem kezelik időben.
2020. márc. 3. 23:53
 4/5 A kérdező kommentje:
2020. márc. 4. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt mk terhesseg. Csak az egyik oldalon szurt olyan idegesito erzes volt ami lesugarzott a labamba mellette verezgettem barnazgattam mikor melyik. 7 hetes terhes voltam pont amikor mutottek elotte nem is talaltak egyaltalan terhesseget sehol csak a hcg szintem emelkedett, mar 5000 mIU volt de meg mindig nem lattak sehol. Mutet soran talaltak meg a jobb petevezeto tubajaban (a tag resz ami a petefeszek mellett van) meretek alapjan betoltott het hetes volt
2020. márc. 8. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!