1,5 hetes terhesegnek lehetnek mar jelei?
1,5 hetes terhesseg nincs!!!!
2015. nov. 9. 21:54
2/18 A kérdező kommentje:
Akkor egybol 6het.....vmikor elkezdodik az elet.....mivel menstruacio szamoljak a heteket megse akkor fogan hanem ket hettel kesobb ;)
Szia! Még nagyon korai, a helyedben nem csinálnék tesztet, mert szinte teljesen biztos, hogy negatív eredményt fog mutatni, és szörnyű csalódott leszel...
Ha 30-án még ott folt a tüsző, akkor a fogantatás biztosan nem történhetett meg aznap. Peteérésed nem tudod, mikor volt? A 10. DPO előtt még nincs sok HcG a szervezetedben,pl. nekem a 10.-en már nagyon halvánnyal mutatta ugyan a 10-es teszt a babámat, de egy nappal előtte tuti nem látszott volna semmi. Tudom, nehéz, de légy türelmesebb, és néhány napot várj még. Nagyon szorítok! Kérlek, írd majd meg, hogy mi lett! :)
2015. nov. 9. 22:19
4/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor volt beteeres :( egesz multheten is szurkalt de most nagyon feszul mar. Tudom ne gorcsoljek ra de nehez hisz nagyon varjuk ot :')
5/18 A kérdező kommentje:
Akkor inkabb 1-jen lehetett? Akkor holnap lesz a 9.nap
Én nem mondom, hogy ne görcsölj, saját tapasztalatból tudom, hogy ez a legrosszabb, legidegesítőbb és legbetarthatatlanabb tanács a világon akkor, amikor babát szeretnél. :) Ha viszont a doki szerint 30-án még ott volt a tüsző, legkorábban is 1-én lehetett ovuláció, és 2-án megtermékenyítés. Ha a legkorábbi verzióval számolsz, akkor is csak 12-én érdemes az első magas érzékenységű tesztet csinálni. Nekem a 10. napon kezdődtek a tünetek, és azt mondták, hogy az is nagyon korai volt. Nem lehet, hogy most van peteérésed éppen? Mert annak is lehetnek ilyen tünetei, sőt!
2015. nov. 9. 22:33
Bocsánat, most olvasom, hogy múlt héten is fájt már. Nem tudom, akár lehet is, én nagyon szorítok, tényleg! :) Mióta próbálkoztok?
2015. nov. 9. 22:40
8/18 A kérdező kommentje:
Juni 21. Apak napjan dontottuk el :).
Bizom benne h nem peteeres :/ az a baj h nincs menstruaciom csak Norcolut gyogyszerrel. Kimaradt 92 majd 52 napig. Laborom minden jo nem erti doki miert nincs verzesem. Igy nem lehet tudni h mikor van peteeresem. Akkor varok csutortokig valahogy kihuzom. :)
Jaj, hát megy a drukk, kitartást nektek! :) És kérlek, tényleg írj, hogy mi újság!
2015. nov. 9. 22:47
10/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.jo ejt. Majd irok :)))
Kapcsolódó kérdések: