1,5 hetes terhesegnek lehetnek mar jelei?
Figyelt kérdés
Van mar egy gyermekem de o nem tervezett volt igy nem is figyeltem a jelekre 6hetesen derult ki h ott van a pocakban. Most rajta vagyunk a baban 2.closti honapom ez. Szurkal a hasam alja es erzekeny a mellem is. Lehetseges h itt van? Tudom ket het a beagyazodas. 28.napom a ciklusba vasarnal lenne de nem pontos igy nem tudom mihez nezni de tesztelek reggel igaz szerintem meg korai mivel doki uhn nezett okt 30an es akkor ott volt a tusszo. Igy a fogantatas ideje okt 30 v nov 1.2015. nov. 9. 21:40
12/18 A kérdező kommentje:
Varok meg. Kedd reggel - lett de lehet korai volt
2015. nov. 12. 16:03
13/18 anonim válasza:
A várást jól teszed. :) De mi az a "lett, de korai" akkor? Mégis teszteltél?
14/18 anonim válasza:
Jaj, bocsánat, értem! Szóval kedden negatív lett... sajnálom, de szerintem az tényleg biztosan korai volt! Szorítok!
15/18 A kérdező kommentje:
Igen negativ csak roviditettem :)
Koszonom
2015. nov. 12. 21:00
16/18 A kérdező kommentje:
Ismet negativ :'(
2015. nov. 18. 05:42
17/18 anonim válasza:
Van bármi változás nálad? Jól vagy?
18/18 A kérdező kommentje:
Megjott. Mar a ciklus 20.napjan vagyok. Ugy latszik hasznalnak a vitaminok es helyreall a menstruaciom :). Rajta vagyunk a baban most is merem a homet is hatha segit
2015. dec. 6. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!