Ezek lehetnek már a közeledő szülés jelei ?
Nálam hányás ugyan nem volt, de hasmenés igen.
Felkeltem reggel és görcsölgetett a hasam, nem tudtam eldönteni, hogy ez most menzi görcs, vagy wc-zni kell. Az utóbbi lett. Kb másfél órás hasmars, 3-4x meglátogattam a wc-t még ki nem jött minden, ami tudott.
Fura volt, mert inkább székrekedéssel küzdöttem akkoriban, így még jól is esett 🙂
Na de a görcsölgetés maradt és kezdett egyértelmű lenni, hogy ez menzis. Nem összehúzódásokat éreztem, hanem ezt a derékba sugárzó görcsölést, tényleg pont olyan volt, mintha megakarna jönni.
Ez ment reggeltől olyan délután 2- 3ig kb 20 percenként, néha teljesen össze-vissza, de itt még pihentem, tettem-vettem, utána kezdett erősödni, délután 4 felé már biztos voltam benne, hogy nincs megállás, jön a baba. 5-re kórházba mentünk, mert program császár lett volna pár nap múlva, de ugye beindult hamarabb, este 8 után műtöttek, de akkor már istenesen fájt a hasam, ott már nem nevetgéltem 😃, addigra már 12 órája vajúdtam.
Akár jelezheti is
Nekem elsővel az első fájás után volt hasmenésem.., Előzőnapi nst alapjàn semmi nem indult.
3000 cervix /41+1/
Másodiknál reggeli nst semmit nem jelzett 3000 Cervix
Méhlepény 2-odfokú volt csak
Este 3 h alatt megszületett/40+2/
Nekem is pont 38+2 hetesen voltak hasonló tüneteim, szerintem az akkori front miatt. (Hasmenés, rengeteg jósló, állandó kemény has.) Aztán a fronttal együtt megszűntek és csak 40+4-re folyt el a magzatvizem.
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!