34. hetes kismama vagyok, pár napja furcsa fájdalmat érzek az alhasamban a hólyagom környékén. Felfázás lehet talán?
Nem tudom mihez hasonlítani, talán olyan, mint amikor nagyon-nagyon kell pisilni és mégis vissza kell tartani. Körzeti dokimnál voltam, vizsgálták a vizeletemet, teljesen negatív, nincs semmilyen fertőzésem. Szóval nem tudom hová tenni ezt a dolgot és kicsit aggódok, a dokimmal csak szombaton tudok beszélni és addig is szeretném tudni, hogy volt-e már valaki hasonló cipőben és mi lett a diagnózis.
Még annyit, hogy a fájdalom nem állandó, hol jobb, hogy rosszabb. Reggelente általában semmi bajom, délutánra erősödik a fájdalom.
Szia!Azt nem írtad,hogy lenne valami fajta folyásod-e,ami mondjuk nem fehér,hanem sárgás-zöldes dolog.Nekem is ezek a panaszok voltak és a doki vett hüvelyi kenetet és kiderült,hogy összeszedtem valami gombát,amit 6 nap alatt sikeresen kikezelt.Terhesség alatt egyébként is érzékenyebbek vagyunk.Én a 9 hónap alatt sokat szenvedtem a hólyagommal,állandó fertőzés és egyéb dolgok,ami hidd el nem volt kellemes:(.
Kb két hete volt a gombás fertőzésem és a hüvelyi tablettától meggyógyultam!
Jobbulást!
40 hetes kismami
Semmiféle folyásom nincsen szerencsére. Elvileg jövő héten megyek orvoshoz, akkor fog kenetet venni, hogy ha ne adj isten lenne valami fertőzésem, azt a szülésig ki tudjuk kezelni.
Tulajdonképpen a koraszüléstől félek egy kicsit, nem tudom, milyen érzés az amikor beékelődik a baba feje és leszáll a has... Asszem a hasam nincs lejjebb, de hát a fene tudja már ilyenkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!