31 hetes kismama vagyok! És a furcsa felismerés. Lassan szülünk?!
Ülök a gép előtt egyszál bikinibe, egy kicsit pihenek mert sokat keményedtem...Szóval ülök a fotelbe, nézem a hasam, a kis albérlő mit le nem rendez odabent; kitapintom a kis hátát...ahol a legkeményebb a hasam...! ÉS egyszercsak a felismerés (MEGINT, terhességem alatt, negyedszerre) TERHES VAGYOK! Valaki lakik odabent, él, mozog, csuklik, eszik, alszik...!
Mitől van ez?? Ti is szoktatok igy lenni? Miért "felejtjük" el néha hogy babát várunk?
Pedig veszem/vesszük neki napjában az uj kisruhákat, a kiságyat, babakocsit...járkálunk vizsgálatokra...stb! Valahogy mégis: Jön a felismerés... B@asszus ANYA LESZEK:)!!
Irjatok:)
Ez velem is megesik :)) nem tudom mi az oka,hiszen mar alig varom Ot,de neha tenyleg elfelejtem hogy itt lakik a pocakomban.Viszont ha kibujik,szerintem az lesz a furcsa es az idegen,hogy mar nincs ott senki...:S
Nyugi ok erzik,hogy szeretjuk,es tudjak hogy nagyon varjuk mar oket,es ha netan egy ici-pici idore megfeledkeznenk roluk,ok jol belenkrugnak :"Haho anya itt vagyok,nezd csak mit tudok" :)))es ilyenkor jon,hogy megegyem a kis dragamat,de addig meg van egy kicsi...
Kellemes babavarast,konnyu szulest neked!
31+4h kismami
"Örülök", hogy sokszor Ti is "elfelejtitek" a kis pocaklakót!
16.37 eddig viszont én még csak egyszer gondoltam erre! Akkoor is megrémültem, és most is, hogy olvastam soraid! Rémisztő, és szomorú hogy ilyen gyorsan felnőnek...LAssan már indithatjuk Őket oviba, majd 3 év múlva suliba...! És ez nagoyn ijesztő!:)
De addig biztos mi is sokat fogunk fejlődni... mind agyban, mind érzelmileg...!
Kihivás lesz majd felnevelni egy csöpp kis életet. De szerintem ez igy szép:)! Irjatok még...
2 éves lesz szombaton a fiam, és van, h belém hasít, h anya vagyok:)
Gyönyörű, és megfoghatatlan, időnként nézegetem, h ez a nagyfiú volt a hasamban, együtt éltük át a szülést, jöttünk haza a kórházból, felvillannak emlékek, a szoptatás, az első mosoly, az első igazi hiszti:)
Gyönyörű, de sajna már csak egy év, és ovis lesz...
Pedig most született. Majd mikor meglesz már a babád, akkor is lesz olyan, h keresed a hasadban:)
Könnyű szülést, és boldog babázást minden kismamának:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!