Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség miatt köldöksérvem...

Terhesség miatt köldöksérvem lett. Jelent ez problémát?

Figyelt kérdés
Mindenképp fontos megműteni? Tervezünk még babát úgyhogy addig nem hiszem, hogy érdemes lenne megműteni. Sportolni (leginkább biciklizni) lehet ezzel vagy kerülendő?
2020. szept. 13. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is. 4.5 éves a lányom, még nem volt vele problémám. De ki tudja. Lehet 1 év múlva meg kell műttetni. A sérvnél sosem lehet tudni.
2020. szept. 13. 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Erre sebész tud kompetens választ adni.

Nekem 2.terhességem/csádzárom után 4 hónappal lett köldök kapuban egy 2-3 cm sérv.

Nekem mindenképp műteni kellett.

Egyrészt bélgyulladásos vagyok, gyenge volt a hasfalam, és nagyon elvékonyodott a köldök kapuban a bőr félő volt, hogy kizáródik a belem, vagy elfekélyesedik a bőr. Az mellett fájt is rendesen. 3 hónap múpva műtöttek. 3 napos sebészet helyett 1 naposra kértem. 2 hónapig hordtam a sérvkötőt.

2020. szept. 13. 19:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Ah, na tessék, hát ez most nem hiányozna. :/ pár hete a fél napomat a sürgősségin töltöttem vakbélgyanú miatt. Akkor mondta az orvos miután megtapogatta a hasam, hogy sérvem van. Sajnos nem volt alkalmam jobban megkérdezni ezt, nem akartam feltartani mert sokan voltak plusz már elegem volt, hogy ott dekkolok fél napot és van egy 3 hónapos babám úgyhogy erre éppen nem érnék rá.

Végül elengedtek, de diétáznom kellett már amennyire ezt szoptatás mellett lehet. Úgyhogy valószínűleg lehet valami vírus volt a beleimben, de így hogy, bélgyulladásos vagy második, lehet nem is olyan egyszerű a dolog. :S

2020. szept. 14. 00:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!