Terhesség miatt köldöksérvem lett. Jelent ez problémát?
Erre sebész tud kompetens választ adni.
Nekem 2.terhességem/csádzárom után 4 hónappal lett köldök kapuban egy 2-3 cm sérv.
Nekem mindenképp műteni kellett.
Egyrészt bélgyulladásos vagyok, gyenge volt a hasfalam, és nagyon elvékonyodott a köldök kapuban a bőr félő volt, hogy kizáródik a belem, vagy elfekélyesedik a bőr. Az mellett fájt is rendesen. 3 hónap múpva műtöttek. 3 napos sebészet helyett 1 naposra kértem. 2 hónapig hordtam a sérvkötőt.
Ah, na tessék, hát ez most nem hiányozna. :/ pár hete a fél napomat a sürgősségin töltöttem vakbélgyanú miatt. Akkor mondta az orvos miután megtapogatta a hasam, hogy sérvem van. Sajnos nem volt alkalmam jobban megkérdezni ezt, nem akartam feltartani mert sokan voltak plusz már elegem volt, hogy ott dekkolok fél napot és van egy 3 hónapos babám úgyhogy erre éppen nem érnék rá.
Végül elengedtek, de diétáznom kellett már amennyire ezt szoptatás mellett lehet. Úgyhogy valószínűleg lehet valami vírus volt a beleimben, de így hogy, bélgyulladásos vagy második, lehet nem is olyan egyszerű a dolog. :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!