Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végbél vérzés mitől lehet?

Végbél vérzés mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mióta terhes vagyok és szorulásom van, folyamatosan fáj a székelés. Inkább a vége felé olyan érzés, mintha hirtelen szétnyílna, kirepedne. A fenekem törlésekor nem véres, a végén nagyon halvány rózsaszín csík van, mintha kidörzsöltem volna. Bepanthennel kenem, de szerinten - ha repedés okozza - nincs ideje begyógyulnia.

Nem piros vér, rózsaszín, mintha ceruzával rajzoltam volna, olyan vékony és halvány.

A székletem nem fekete, normális.

Lehet baj?

22 éves vagyok és 13+5 hetes.

2020. szept. 13. 11:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után jött ki. 7 hónapos a fiam de még nem gyógyult be teljesen. Mármint egy nagyobb szorulásnál újra vérzett. Érdekes mert azt írják mindenhol, ha vérzik vizsgáltassuk meg. De nem kaptam beutalót a háziorvostól. Mondván, hogy kenjem aztán jóvan.
2020. szept. 18. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!