Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23. Héten Cervix 2100. A...

23. Héten Cervix 2100. A fekvésen kívül mit tudok még tenni, hogy ne nyíljon tovább?

Figyelt kérdés
Pár napja olyan érzésem van amikor állok, vagy megyek mintha nagyon lent lenne a baba és ki akarna pottyanni. Szerdán görcs miatt az ügyeleten kötöttem ki, ahol vese gyulladást és 2100 cervixet állapítottak meg. Lehetséges, hogy ettől a lent van a baba érzéstől kezdett nyilni a mehszaj? Volt még valaki így?

2020. szept. 12. 09:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Most jöttem a dokitól Progesterone Exeltist irt fel, 1-et kell esténként szedni. Remelem hatásos lesz :)
2020. szept. 14. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem.eloszor szajon at irta. Iszonyat hiretlen forgo szedules rohamot okozott,illetve olyan puffadast,hogy csak fetrengtem,azt hittem vakbel,mert koldoknel szurt. Mire rajottunk h a progi a baj. Attertem huvelyben hasznalatra es megszuntek a mellekhatasok. Ha neked is ez lenne,csak tudd.
2020. szept. 14. 19:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2020. szept. 14. 19:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Még olyan kérdésem lenne, hogy a babának nem tesz rosszat a sok fekvés? Úgy értem pl vérkeringés szempontjából, vagy hogy nem-e kényelmetlenebb neki, hogy szinte egész nap oldalra vagyok fordulva?
2020. szept. 15. 14:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Oldalt fekudj,ne hanyatt. 3-as vagyok. En felidotol fekudtem ,oldalt,ejjel is. Az orra elnyomodott,mint akinek bevertek. Benne volt a mehlepenyben. De te nem hiszem hogy fogsz ennyit fekudni. Nalunk gondot okozott,a ferde orr miatt extran nyomtak belena katetert,az amugy is szukorrjarat bedagadt es nem tudott szopni. Rofogott,horgott,csak uvegbol etettuk igy tapszeres lett. Azert kerdezz ra a dokidnal.
2020. szept. 15. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!