30 hetes ultrahangon a babám fekvése koponyavégű. Lehetséges, hogy visszafordul?
Előszöris faros babàt is meg lehet szülni(de nem ìrod hànyadik baba).
Màsodszor ezt senki nem tudja megmondani, én a 40.héten fordultam be végleg anya hasàban, baràtnőm kisfia a 36.héten,a kisfiam végig fejvégű fekvésben volt. Most a kislànyom a 24. hétig medencevégű volt azóta hetente fordul,most 30 hetesen fejvégű. Egyik ismerősöm babàja meg szintén végig fejvégű volt a fàjàsokra meg haràntba befeszìtette magàt elfordìtani sem tudtàk,csàszàr lett.
Egy a lényeg,bìzzàl,de még van helye elfordulni,még a szülőszobàn is.
Nekem elég sokat forgolódott még ekkor. 34 hetesen fordult tényleg be, 28 hetesen is koponyavégű volt de 32 hetesen már nem. 34 hetes kortól ismét.
Ha ez megnyugtat, a farfekvésnek oka van pl a medence miatt nem tud a magzat befordulni vagy a köldökzsinór miatt. Ha 30 hetesen tud koponyafekvésű lenni, jó eséllyel a fekvésével nem lesz gond. Persze garantálni ezt sem lehet nyilván de általában azért el lehet mondani, amúgy se gyakori a farfekvés.
Az elsö a 29. héten faros volt, 32. héten fordult be koponya végüre.
Most 30 hetes vagyok a 2.-al aki harántfekvésben volt, remélem befordul még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!