23. Héten Cervix 2100. A fekvésen kívül mit tudok még tenni, hogy ne nyíljon tovább?
Figyelt kérdés
Pár napja olyan érzésem van amikor állok, vagy megyek mintha nagyon lent lenne a baba és ki akarna pottyanni. Szerdán görcs miatt az ügyeleten kötöttem ki, ahol vese gyulladást és 2100 cervixet állapítottak meg. Lehetséges, hogy ettől a lent van a baba érzéstől kezdett nyilni a mehszaj? Volt még valaki így?2020. szept. 12. 09:11
1/15 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni, vizsgálatok szerint még a fekvés sem nagyon tudja befolyásolni a helyzetet (bár a fokozott terhelés rontja, az tény). Inkább a vesegyulladás lesz a ludas, gyógyulj belőle!
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Most hétvégére haza engedtek, hétfőn fognak megvizsgálni újra, de semmit nem mondott az orvos, mert sietett. Fel sem lehet kelni? Vagy azért egy kis séta belefér? Az sem hiszem, hogy jó, ha egész nap fekszek :(
2020. szept. 12. 09:33
3/15 anonim válasza:
Most ne setalgass,se a mehszaj allapota,se a vese miatt... En a 21.hettol fekudtem a 38.hetig. csak pisilni,zuhanyozni keltem fel. Azon kivul hogy elgyengultem,mast nem okozott. Majd hetfon megmondjak,hogyan tovabb.
4/15 A kérdező kommentje:
Neked is így volt? Akkor van remény , hogy kihúzzuk a végéig! Ez megnyugtat, mert nagyon kétségbe estem
2020. szept. 12. 10:34
5/15 anonim válasza:
29. Héten nekem 3111 értéken volt. Biztonság kedvéért engem bent tartottak feküdtem nagyjából a 36. Hétig persze azért csináltam ezt azt itthon. Aztán úgy voltam vele már jöhet 39+6 szuletett
6/15 anonim válasza:
3-as vagyok. Nekem ilyen erteket nem adtak meg,de tobb centis tolcserkepzodes volt,belso mehszaj nyitva volt a 26.hetre,mehnyak is,csak a kulso tartotta,az volt zart. Inditani kellett 40+5 nel.:)
8/15 anonim válasza:
Igen, mostanaban a progeszteront adjak koraszules ellen. Bar en olvastam kulfoldi tanulmanyt,h a fiu magzatnak annyira nem tesz jot a sok hormon....
9/15 A kérdező kommentje:
Kaptam az elején a 13. Hétig kellett szedni. Most antibiotikum infuziokat kaptam. Tegnap reggel haza engedtek jó sok magnézium már, hogy ezeket vegyem be.Holnap reggel 8-ra kell vissza mennem a dokihoz, remelem már mond valami biztatót :(
2020. szept. 13. 11:34
10/15 anonim válasza:
De koraszülés megelőzésre is szoktak adni, 36. hétig.
Nekem mindhárom terhessegemnel szinte teljesen megallitotta mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!