Mikor kell/célszerű/érdemes "beszerelni" a légzésfigyelőt a kiságyba?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nekem még kb. 4-5 hetem van hátra a szülésig, a babaszoba teljesen kész, csak még a légzésfigyelőt nem tettük be a helyére. Arra gondoltam, hogy azt is belehetne előbb rakni, persze addig nem üzemelne, csak már az is ott lenne. Ti mikor raktátok be? Vagy rá érek még? :-))2008. nov. 27. 14:47
1/4 anonim válasza:
Mivel a "beszerelése" kb. egy percet vesz igénybe ( bevágod a matrac alá és kész ) igazából ez olyan fura kérdés.... Üzemeltetni meg nyilván nem fogod "lakó" nélkül.
2/4 anonim válasza:
Én a héten szülök (elvileg), a múlt héten rendeztük el a szobát, de a légzésfigyelő egyenlőre még a dobozban pihen. Mi csak akkor rakjuk be, ha hazajöttünk. Ha szeretnéd rakd be nyugodtan, szerintem baja nem lesz, de az is igaz, hogy lesz még rá időd, nem ezzel a tíz perces melóval leszel előrébb.
Én még néhány apróbb simítást csak akkor csinálok meg, ha itthon leszünk, a ruhákat is csak akkor pakolom be a szekrénybe (egyenlőre mosva, vasalva zsákban vannak) és a babakozmetikumokat is csak akkor rakom ki, ha már hárman leszünk.
3/4 anonim válasza:
Hát mi mikor hazajöttünk a kórházból utána tettük be 2 héttel, mert addig mellettem aludt az ágyon, ugyanis császároztak és így volt kényelmesebb, nem kellett annyit ugrálnom az éjszakai szopik miatt. Mióta jobban vok és betesszük mostmár a kiságyba, így beszereltük. Szerintem felesleges előre betenni, meg 2 perc az egész kb. Szóval ráérsz!:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2008. nov. 28. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!