Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szívritmuszavar lehet?

Szívritmuszavar lehet?

Figyelt kérdés

24 hetes kismama vagyok..Van itthon egy angel sounds szívhanghallgatóm..Mióta érzem mozogni a babát, már nem igazán használom, csak néha.

Valamelyik nap behallgatóztam, és nagyon furi volt amit hallottam..Mozgolódott a baba, nehezen tudtam belőni a szívhangot, amikor megtaláltam, összevissza hallottam mindent..Volt olyan amikor olyan volt mintha elakadt vna egy masodpercre a szívdobogas, majd ujra ugyanugy folytatódott..Aztan hallottam a köldökzsinor pulzalast is, annak is olyan hangja volt, mintha neha elakadt volna..

Elkeseredtem, majd másnap újra behallgatoztam reggel.szerintem aludt, mert hamar megtalaltam, es akkor teljesen egyenletesen hallottam, ahogy ver a szive, semmi elakadas..Masnap is meghallgattam, akkor is rendesen hallottam...

4-5 nap.szunet utan ma.megint behallgatoztam es ugyanazt hallottam, mint elsonek..nehezen talaltam meg es neha elakadt a szívverés, plussz nagyon mocorgott..

Lehet valami baj van? Eddig.minden oke volt ultrahangokon..Nagyon aggódom

2020. szept. 3. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*ijesztő (Jesszus de gáz :D)
2020. szept. 4. 12:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, 10-es, ne add alá a lovat. Nálatok ilyesmit egy babamozin detektált egy orvos, ő meg az angelsounddal otthon egyedül gondolt rendellenességre következtetni. Teljesen más kategória.

De persze, a kérdező menjen szívultrahangra, akkor fog majd megnyugodni szerintem is.

2020. szept. 4. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem adtam alá a lovat, leírtam a saját történetemet aminek pont az lett volna a lényege, hogy még ha igaza is van nincs nagy tragédia mert elmúlik. Sajnálom azt hittem ez az oldal erre való, de már kezdem unni amik itt zajlanak mostanában.
2020. szept. 4. 14:39
 14/16 A kérdező kommentje:
13-as nagyon köszönöm a hozzászólásod😊Lehet ki.kellene dobnom ezt a kütyüt..21 hetesen voltam utoljara dokinal, akkor mindent rendben talált, a szívre is ránagyitott, mutatta a kamrákat, a billetyuket..azt mondta , mimden rendben..Bar nem ez a genetikai vizsgalat volt, csak a sima ultrahang..Sajnos én nagyon parázós vagyok..Leht hogy tenyleg csak én hallom félre..Mrrt amikor hallgattam, nagyon rugdosott, hangos volt az egész, mindenféle ritmust hallottam..Volt hogy egyszer elkaptam, szepen vert rirmusosan, majd elkezdett osszevissza, meg kozbe rugast is hallottam..Volt hogy egy ütem kimaradt, majd megint szepen vert..Azt a sima ultrahangon eszreveszik ha van valami gond?
2020. szept. 4. 14:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen észreveszik ha néznek szívhangot, márpedig azt mindig néznek.
2020. szept. 4. 15:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Majd a vegefele ha mesz nstre te is hallani fogod hogy ha mozognak, beindulnak, ossze-vissza kalapal a szivuk. Normalis nyugi.
2020. szept. 4. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!