Szívritmuszavar lehet?
24 hetes kismama vagyok..Van itthon egy angel sounds szívhanghallgatóm..Mióta érzem mozogni a babát, már nem igazán használom, csak néha.
Valamelyik nap behallgatóztam, és nagyon furi volt amit hallottam..Mozgolódott a baba, nehezen tudtam belőni a szívhangot, amikor megtaláltam, összevissza hallottam mindent..Volt olyan amikor olyan volt mintha elakadt vna egy masodpercre a szívdobogas, majd ujra ugyanugy folytatódott..Aztan hallottam a köldökzsinor pulzalast is, annak is olyan hangja volt, mintha neha elakadt volna..
Elkeseredtem, majd másnap újra behallgatoztam reggel.szerintem aludt, mert hamar megtalaltam, es akkor teljesen egyenletesen hallottam, ahogy ver a szive, semmi elakadas..Masnap is meghallgattam, akkor is rendesen hallottam...
4-5 nap.szunet utan ma.megint behallgatoztam es ugyanazt hallottam, mint elsonek..nehezen talaltam meg es neha elakadt a szívverés, plussz nagyon mocorgott..
Lehet valami baj van? Eddig.minden oke volt ultrahangokon..Nagyon aggódom
Ezért hülyeség a szívhangfigyelő. Mert ok nélkül beparáznak, akik hajlamosak rá. Szívritmuszavar? Gondolod, hogy te egy otthoni készülékkel diagnosztizálsz egy olyan állapotot, amit a rendelőben a legmodernebb géppel nem képesek? Racionalizálj már egy kicsit. A gép kicsi és nem professzionális, te pedig nem értesz hozzá, ennyi.
Semmi baja nincs a gyereknek, te meg hagyd a francba a szívhangfigyelőt, mert ezzel a stresszel fogod kiborítani szegényt.
Te magad meg is válaszoltad a kérdést, hogy miért hallottad össze vissza a szívverését a babádnak.
Hú azt hittem tőlem nagyobb terhességi hipochonder nincs, de úgy látszik tartozunk egy páran a klubba🤣🤣
Persze, mocorog, és ezzel kifordul a hangnyaláb alól... Amúgy a mozgással nagyon változik a szívritmusuk, ezen alapul az NST vizsgálat is.
Ne diagnosztizálj otthon egy játékszerrel orvosi diploma nélkül. Ezek a kütyük ugyanis tényleg csak játékra vannak anyunak és apunak, diagnózist felállítani nem lehet velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!