Magzati szívritmuszavar?
Ultrahangon a 18. héten egy-két ütésnyi lassult szívverést látott a doki a babánál, majd visszaállt a rendes ritmus. Azt mondta, ezzel nem kell foglalkozni, van ilyen.
Másnál is volt ilyen? Tényleg nem kell aggódni?
Bátyám kisfiának is volt, nem tudom milyen szintű. Öt havonta néztek szivuktrahanggal, emiatt a SOTE1-en szült, szules után azonnal vizsgálta kardiológus a kisfiút, teljesen egészséges volt a szíve.
Én a saját megnyugtatasomra elmennek egy magzati szivultrahangra. Én mindkét terhességemkor voktam. Az elsőnél indokolt volt, akkor nem találtak semmit, kétszer néztek a 18. És a 30. hét környéken. Születése után volt egy szívritmuszavara, amit kinőtt, 2 honaposan már nem hallottak, azóta volt két kontroll 1 és 2 éves korban, akkor sem.
A második ikerterhesseg alatt, nem volt különösebb oka, csak szerettem volna nyugodt lenni.
Első alkalommal tb alapú, másodszorra maganrendelesen voltunk ugyanannál az orvosnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!