Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes és 4 napos vagyok. Kb...

5 hetes és 4 napos vagyok. Kb 2 napja nem érzem a hasszurkákat amit idáig minden nap éreztem. Baj lehet?

Figyelt kérdés
Dokihoz kedden megyek. Ami még fura hogy előző terhességemnél kb ilyen idősen kezdődött a hányinger ami egész napos volt. Tegnap ebéd után éreztem hányingert gondoltam most kezdődik, de 1-2 óra mulva elmúlt. Azóta semmi. Van okom idegeskedni?
2008. nov. 27. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincsen semmi okod idegeskedni. Ezek a tünetetek jönnek-mennek, változnak állandóan. Ami fontos, hogy hasgörcs, vérzés ne legyen!
2008. nov. 27. 11:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Minden terhesség más,mint ahogyan te is máshogy éled meg mindegyiket.

Nekem az első terhességemnél sosem volt hányingerem csak végig sok savam volt,most a 2.terhességemnél az első 2 és fél hónapban állandóan hányingerem volt és 1x1 napon át kihánytam még a vizet is Hála az égnek az a nap óta semmi bajom,se hányinger se sav semmi,nagyon jól érzem magam!

2éves kisfiú és 4hónapos terhes anyuka

2008. nov. 27. 12:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nincs baj. A hasszúrka így az elején nálam addig tartott, míg a mensi tartott volna +2-3 napig, és még görcsölt is. Aztán ez elmúlt és megjelentek a méhszalagos szúrkák, ami a méh növekedése miatt van, de ez másfajta, majd megérzed.

Nincs két egyforma terhesség, ha nincs hányingered örülj neki, de még lehet később. Nálam a 6. hét után kezdődött és nagyon kitartó volt a 12. hétig, egész nap gyötört :( Aztán a 12. hét után elvágták és tök jól vagyok!

Egyébként én ebben a korban, mint most te vagy, nem éreztem semmit a hasgörcsön kívül (hányinger, szédülés, álmosság, stb.).

Nincs ok aggodalomra!

Boldog babavárást!

2008. nov. 27. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!