Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire volt megértő a...

Mennyire volt megértő a terhesség korai szakaszában a párotok?

Figyelt kérdés

8 hetes terhes vagyok és borzasztó fáradt, szinte minden délután elalszok kicsit, de így is hulla vagyok folyamatosan. A párom szerint csak lusta vagyok, nem érti miért alszok el állandóan, vagy nincs kedvem sétálni sehova a 30+ fokban. Hiába mondom, hogy pár hét és jobb lesz, nem igazán hiszi el, hogy ez a terhesség velejárója, nem beszélve az állandó émelygésről és hányingerről ami gyötör.

A ti párotok hogy állt a kezdeti tünetekhez?

2020. aug. 30. 16:58
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Együtt olvastuk a tüneteket, a férjem nagyon nagyon megértő volt. Ha ki is mentünk sétálni, mindig mondta, hogy szóljak és fordulunk vissza, ha aludni akartam, azt is megértette és ha elkezdtünk egy filmet, fülhallgatóval folytatta a filmezést nélkülem. Nekem az első 3 hónap borzalmas volt, állandóan hánytam, még a vizet is kihánytam, nagyon sokat aludtam, csak saját magam árnyéka voltam és féltem is, hogy megérti-e. De nagyon hálás vagyok a férjemnek, hogy ennyire megértően vett mindent. 27. hétben vagyok most már, a 14. héttől már semmi bajom, szóval igen, elmúlik.
2020. aug. 31. 12:28
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon igyekezett megértően hozzáállni és midenben segíteni, mert hála égnek ilyen típus. Mióta látja, hogy nem csak alszok, hanem öklendezem, hányok, azóta hálálodik, hogy le a kalappal, hogy ezt végigcsinálom. Az ember sokkal jobban átérzi, ha látja is. Amíg csak mondtam meg pihentem, ő sem fogta fel teljesen, mindenkinek azt mondta jól vagyok, miközben az életben nem voltam ilyen rosszul én meg a hormonoktól majd felrobbantam. :D Főz, bevásárol, lakást felújít, munka mellett, semmit nem enged csinálni és nem is bírnék. Nem is erőltetem, a legfontosabb a baba. (Az orvos is ágynyugalmat kért.)
2020. aug. 31. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!