Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kèt pozitív teszt,ès derèkfájd...

Kèt pozitív teszt,ès derèkfájdalom.mièrt fáj a derekam?

Figyelt kérdés
Igazából,semmi szokásos tünetet nem èrzek azon kívül,hogy nagyon èrzèkeny ès fáj a mellem. A meszesz kèsik 3napja. Ma csináltam 2 tesztet is . 25ös ès 10es èrzèkenysègüt. Mind kettő pozitiv. Nagyon boldog vagyok. Viszont aggódom mert fajdogál a derekam. Ez normális?

2020. aug. 28. 18:12
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Én meg 8:30ra...vigyázz magadra..és írjunk mindenképp mit mondott a doki...puszi addig is és vigyázz magadra
2020. szept. 20. 07:36
 42/56 A kérdező kommentje:
Rendben. Addig is kitartást neked. Nekem Nagyon hosszúnak tűnik most minden nap. Alig várom mar szerda legyen és konkret dolgot tudjak.igazabol már annyira at álltam pozitívba hogy másképp nem is történhetne.
2020. szept. 20. 15:26
 43/56 anonim ***** válasza:
En is bevagyok zsongva teljesen.😁.biztos minden rendben lesz ne izgulj.puszi és vigyázz magadra....
2020. szept. 20. 21:15
 44/56 A kérdező kommentje:
Szia. Na mesélj mi újság? Minden rendben volt a dokinál? Én 3ramegyek. De már fel öltözve ülök, pedig 10percre van tőlem. Nagyon izgulok. Remélem veled minden oké.
2020. szept. 23. 14:10
 45/56 A kérdező kommentje:
Szia. Nálam minden rendben. Később fogant a baba. 5mm és szivpulzalas látható. Most vagyok kB 6-7 hetes. Remélem veled is minden rendben van. Majd írj.
2020. szept. 23. 17:01
 46/56 anonim ***** válasza:
Szia az én babám 10mm és...és szivcsőpulzàlàs làthato ..7hetes vagyok☺️☺️☺️..az enyém jóval előbb fogant ezek szerint...minden rendbe van..majd 12.13hetesen kell mennem ultrahangra.😁neked mikor kell?gratulàlok neked is☺️☺️☺️☺️
2020. szept. 23. 17:59
 47/56 anonim ***** válasza:
Nekem augusztus 9.en volt utoljàra a menstruàciom😁
2020. szept. 23. 18:00
 48/56 A kérdező kommentje:
Nekem jövő héten kell menni, hogy nézze normálisan fejlődik e mert 5mm elég pici. Viszont ha azt nezzuk előbb fogant és nem tudjuk pontosan mikor így lehet megcsak 6 hetes vagyok. Jövő héten minden kiderul, de azertmarmeg nyugodtam
2020. szept. 23. 18:11
 49/56 anonim ***** válasza:
Biztos hogy minden rendbe lesz..ne izgulj..biztos később fogant és azért ilyen picike meg...de jó jel hogy van pulzàlàs màr most...pozitívan àllj hozzà...szorítok neked is...☺️☺️☺️
2020. szept. 23. 21:36
 50/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm enis nagyon örülök neked. Már azért sokkal nyugodtabb vagyok, de nem teljesen. Bár szerintem ahogy az anyaság meg kezdődik attól a perctől mindig a miért aggódni. Boldog baba varast neked. Majd azért írj. Puszi
2020. szept. 24. 10:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!