Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kèt pozitív teszt,ès derèkfájd...

Kèt pozitív teszt,ès derèkfájdalom.mièrt fáj a derekam?

Figyelt kérdés
Igazából,semmi szokásos tünetet nem èrzek azon kívül,hogy nagyon èrzèkeny ès fáj a mellem. A meszesz kèsik 3napja. Ma csináltam 2 tesztet is . 25ös ès 10es èrzèkenysègüt. Mind kettő pozitiv. Nagyon boldog vagyok. Viszont aggódom mert fajdogál a derekam. Ez normális?

2020. aug. 28. 18:12
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
Vigyázz nagyon magadra és a legfontosabb hogy ne stresszelj.. (tudom könnyű mondani.. más se jár az eszembe csak a baba) de a has szurkálás normális ameddig nem vèrzel és nem nagyon erős a görcs.. én nem vagyok egy lusta típusú ember. De nagyon sokat pihenek. A melót is abba hagytam. (Konyhán dolgoztam mint szakács 14oraban.)
2020. szept. 6. 15:31
 12/56 anonim ***** válasza:
Biztos minden rendben lesz😁😁szorítok neked .. nekem is szorítsa hogy minden rendbe legyen...😁😁😁
2020. szept. 6. 15:59
 13/56 A kérdező kommentje:
Szorítok nagyon..!!! Majd azért írj ha voltál már dokinál..!!
2020. szept. 6. 16:10
 14/56 anonim ***** válasza:
Mindenképp írok..te is irjàl hogy alakulsz...szorítok nagyon....
2020. szept. 6. 18:54
 15/56 anonim ***** válasza:
Én is dolgozom...mi még baba bútorokat csinàlunk..kisàgy szekrény komód stb..de probàlok pihenni amennyit bírok...és mindennap simiztem a pocim és beszélek hozzà...jelenleg nem vérzem...csak görcsöl a hasam fáj a derekam meg a petefészek szurkàl néha elég durván...próbáltam hívni a dokim de nem tudom elérni...sztk rendelés arra még nagyon sokára adnak időpontot...de nyilván ha vérzem egyből kórház...de remélem erre nem kerül sor...
2020. szept. 6. 18:58
 16/56 A kérdező kommentje:
Az utolsotol kérdezem. Hány hetes vagy most?
2020. szept. 6. 19:00
 17/56 A kérdező kommentje:
De szerintem ezek még tök normális tünetek. Elsőnek enis nagyon megijedtem a derèkfájástol. Aztán sok mindenki ( a doki is ) meg nyugtatott hogy ez teljesen normális,hisz tágul a mèhünk..!!
2020. szept. 6. 19:02
 18/56 A kérdező kommentje:
Utolsó elottinek.. írok majd mindenképp és köszönöm nagyon jól esik..!! Legalább itt izgulhatunk együtt..:)
2020. szept. 6. 19:03
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó is én voltam ahogy az utolsó előtti is..csak két részletben írtam le...bocsi😁😁
2020. szept. 6. 19:09
 20/56 anonim ***** válasza:
Elvileg 4hetes körül...picivel több...
2020. szept. 6. 19:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!