Milyen gyakorisággal szeditek a terhesvitamint?
21+6 hetes vagyok, az elso harmadban naponta szedtem, a 14-15.héttől minden másnap szedem, mert sokan riogattak, hogy túl nagy lesz a baba. Úgyis nyár van, próbálok sok zöldséget, gyümölcsöt enni. Viszont jön az ősz-tél. Az egyik védőnő szerint bátran szedjem naponta, az orvos szerint meg mindenkinek a saját döntése.
Ti hogyan szeditek? Aki már szült, leírná, a 2-3. trimeszterben hogyan szedte? Az is érdekel, milyen fajtát.
Én nem szedek. 25.hétben járok.
A változatos étrendben hiszek, a napi zöldség, gyümölcs fogyasztásban. (a kertünkben a java megterem)
Bár terhesség előtt pár hónappal elkezdtem szedni a Béres C vitamint, Béres Magnéziumot+B6, és a folsavat külön, ezeket szedem azóta is. Jövőhéten megyek vérvételre, kiderül, hogy kell-e még valami.. Eddigi vizsgálataim tökéletesek, a babucim nagyon jól fejlődik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!