Terhesvitamint meddig érdemes szedni? (Gravida)
Figyelt kérdés
Harmadik trimeszter2020. júl. 21. 18:34
2/10 A kérdező kommentje:
És mindennap szedjem?
2020. júl. 21. 18:41
3/10 anonim válasza:
Szoptatás végéig de szerintem akkor már elég lehet ha felezed a havi adagot, Gravida esetén egy nap szedd, egy napot hagyj ki de az sem baj ha ugyanúgy minden nap beveszed.
4/10 anonim válasza:
Nekem több doki is azt mondta, hogy a 20. hét után heti 2-3 alkalommal elég szedni.
5/10 anonim válasza:
Hát ha én a szoptatás végéig szedtem volna, a gatyam rament volna (2 év) 🙂 én, miután megszultem, meg beszedtem a maradékot, ami kimaradt és utána már nem vettem.
6/10 anonim válasza:
Rendben 5-ös, de nem mindenki úgy vállal gyereket, hogy gondot okozna havi egy doboz vitamin megvásárlása.
7/10 anonim válasza:
Jaj értem, rendben. 5os voltam. 🙂
8/10 anonim válasza:
Havi 5000 forint szerintem sem egy vagyon...
9/10 anonim válasza:
Nem vagyon,de ha eszel rendesen fölösleges. Én is 2 évig szoptattam. Nem szedtem.
10/10 anonim válasza:
2 évig szoptatni is felesleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!