Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetesen bevállalnátok egy...

25 hetesen bevállalnátok egy 12 órás utat autóval?

Figyelt kérdés
Svájcban élünk, szeptemberben haza kéne menni két hétre. (a rokonok összegyűjtöttek nekünk egy csomó babacuccot, azokat szeretnénk elhozni elsősorban) A feleségem most van a 25. hétben, szerintetek ilyenkor van rizikója egy ilyen útnak?
2020. aug. 26. 11:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
ha semmi probléma nincsen a terhességel,akkor be lehet válalni bármilyen hosszuságu repülő utat,hajo utat meg vezetést kcosival
2020. aug. 26. 12:28
 12/14 anonim ***** válasza:
12%

Nem 25 hetesen utazna, hiszen most 25 hetes, ti meg szeptemberben jönnétek és két hétig maradnátok.

Nem tudom. Én biztos nem vállalnám. Probléma mentes volt mindkét terhességem, de a hosszú autóutakat nem bírtam, már egy 3 órás út is megviselt, bedagadt a lábam, keményedtem, a nyilvános wc-ken nagyon nehezen sikerült pisilnem, szóval nekem egy 12 órás út biztos, hogy nem férne bele. Még nem terhesen is meggondolnám, hogy bevállaljam e.

2020. aug. 26. 12:39
 13/14 Derjaderja ***** válasza:
36%
Be, persze. Gyakori megállással, kényelmes testhelyzetben, párnákkal teljesen oké, az irodában sem jobb sokkal.
2020. aug. 26. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:
37%
Ettől hogy indulna be a szülés? Én alapból nem terhesen se vállalnám be, mindig széthányom a kocsi utat. De sztem ha 3-4szer megálltok, sétálsz, eszel-iszol akkor nincs baj. Orvost nem tudsz kérdezni?
2020. aug. 26. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!